Consells per vendre un iPhone X de segona mà

Consells per vendre un iPhone X de segona mà

Clic aquí per vendre el teu iPhone X.

Si disposes d'un iPhone X de segona mà i estàs pensant en vendre‘l, hauràs de tenir en compte una sèrie de consells i recomanacions que t'ajudaran a augmentar el seu preu i les teves probabilitats de venda.

VENDRE UN iPHONE X

A l'hora de vendre un iPhone X en el mercat d'ocasió, has de tenir present que estàs tractant de vendre un mòbil de segona mà i per tant que els aspectes principals a tenir en compte seran els que afectin el seu estat visual, estat de conservació i al seu preu.

Per això, abans de res haurem de deixar l'iPhone X el més "nou" possible mitjançant:

- Neteja: un mòbil brut transmet poca fiabilitat, i una garantia de funcionament escassa. Així mateix, les tevés probabilitats de venda seran molt inferiors. Així que ja saps, abans de vendre el teu iPhone X és imprescindible que facis una bona neteja del mòbil i de tots els seus accessoris. Mitjançant una senzilla neteja, és increïble les enormes avantatges que obtindràs.

NOTA: si vas a netejar l'iPhone X per realitzar fotografies per al teu anunci de venda online, és recomanable que utilitzis guants (tipus de làtex) per no deixar les teves empremtes marcades al mòbil.

- Deixa’l com sortit de fàbrica: si vols deixar-nou de veritat, la millor de les opcions és realitzar un formateig (o hard reset) al teu iPhone X. És un procés fàcil de realitzar i aconseguiràs esborrar totes les teves dades personals, fotos, vídeos , configuracions, ... i deixar el teu mòbil amb la seva configuración original de fàbrica. Al comprador li estaràs venent un mòbil "nou" i t'ho agrairà.

NOTA: disposes d'informació sobre com fer-ho en "Com formatar o resetejar un iPhone X de segona mà".

- Preu: el preu ha de ser "competitiu" i adequat al seu estat de conservació. Per esbrinar a quin preu s'està venent al mercat d'ocasió és recomanable buscar en qualsevol de les plataformes o botigues de segona mà que trobarás a internet.

Altres de les recomanacions que també hauràs de tenir en compte i que creiem són d'importància, són les que mostrem a continuació:

- Esborrar passwords: has de vendre el teu iPhone X sense cap tipus de password o contrasenya (PIN, Face ID, ..). Recorda esborrar-les totes.

- Retira la "Nano-Sim": no oblidis mai retirar la targeta Nano-SIM del dispositiu abans de lliurar-lo al comprador.

- Elimina dades personals: especialment indicat en el cas que no vagis a formatar el teu iPhone X. Has d’esborrar totes les teves dades personals, comptes de correu electrònic, xarxes socials, ... També recomanem esborrar totes les teves fotos, vídeos, arxius, ...

- Elimina el compte iCloud: a l'hora de vendre qualsevol model d'iPhone usat, és importantíssim que tanquid el compte iCloud configurat en el teu smartphone.

- Anuncis de qualitat: sempre que vulguis realitzar una venda online, és important que prèviament facis un bon anunci i que cuidis al màxim tant els textos com les fotografies de l'anunci. Evita realitzar faltes ortogràfiques i tracta d'oferir la màxima informació sobre l'aspecte i estat de conservació de l'iPhone X. Així mateix, és recomanable que facis diverses fotos del mòbil i que aquestes siguin de qualitat. A l'hora de realitzar les fotos és recomanable fer servir un fons de color blanc, perquè d'aquesta manera l'iPhone X destaqui molt més.

- Caixa original i accessoris: sempre has d'afegir tots els accessoris que tinguis al costat del teu iPhone X. Al tractar-se d'un smartphone de gamma alta i elevat preu, el carregador i la caixa original no han de faltar mai.

Finalment, recorda que en Renuevo (Botiga de Segona Mà) estem especialitzats en la compra de tot tipus de mòbils i smartphones de gamma alta (iPhone, Samsung Galaxy, ...). Oferim totes les garanties de compra, paguem a l'instant i permetem que puguis vendre el teu mòbil d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.