Consells per comprar un iPhone SE de segona mà

Consells per comprar un iPhone SE de segona mà

A l'hora de comprar un smartphone de segona mà, un dels que segurament se t'ha passat pel cap és l'iPhone. Sens dubte, el que podríem considerar com un dels reis en el mercat d'ocasió pel que fa a mòbils.

Això si, avui ens centrarem en un model en concret i en tot el que hauràs de tenir en compte i comprovar si estàs pensant en comprar-ne un; ens referim a l'iPhone SE de segona mà.

CONSELLS I RECOMANACIONS DE COMPRA

Encara que actualment la majoria de gent el que busca és disposar d'un mòbil o smartphone amb una pantalla gran o molt gran, encara queden aquells que prefereixen un mòbil de reduïdes dimensions, sense la necessitat d'una pantalla enorme i capaç de no molestar a l'hora de portar-lo a la butxaca dels pantalons.

Per a tots ells, sens dubte l'iPhone SE és la millor de les opcions, ja que és un mòbil amb una pantalla de només 4” però amb les especificacions d'un terminal de gamma alta com és iPhone 6S.

Això si, de la mateixa manera que qualsevol altre mòbil, per no equivocar la compra del teu iPhone SE de segona mà, hauràs de tenir en compte certs aspectes i comprovacions. A continuació et mostrem les de major rellevància:

1.- Tria el model adequat: hi ha diversos models d'iPhone SE, sent la capacitat d'emmagatzematge (16, 32, 64 i 128 GB) i el color les úniques diferències. Abans de comprar el teu, hauràs de triar el que més s'adapti a les teves necessitats i gustos.

2.- En quin estat es troba: mira bé l'estat de conservació de l'iPhone SE i comprova que no presenti ratllades, cops, trencaments, ... El mòbil ha de trobar-se en òptim estat.

3.- Comprova que tot funcioni: evidentment hi ha possibles errors que no podràs detectar de forma immediata i que poden aparèixer al cap d'unes hores o dies d'ús, però abans de comprar qualsevol iPhone SE de segona mà hi ha algunes comprovacions bàsiques que sempre hauràs realitzar: botons, càmera fotos i vídeo, altaveus, Wi-Fi, Bluetooth, botó Touch ID, ... Evidentment, també hauràs assegurar-te que pots fer i rebre trucades i que l'iPhone SE no té cap tipus de PIN Personal (contrasenya) .

4.- Pantalla: un dels elements principals de qualsevol smartphone d'avui dia és la pantalla, de manera que hauràs de verificar que no presenta errors (ratllades, zones fosques, píxels morts, ...). Aprofita per comprovar que el sistema tàctil funciona correctament.

5.- Bloqueig per IMEI o iCloud: aquesta és la comprovació més important a tenir en compte. Verifica que l'iPhone SE no està bloquejat ni per IMEI ni per iCloud, ja que si ho està, no podries utilitzar-lo.

NOTA: trobaràs informació sobre com fer-ho en "Com saber si un iPhone està bloquejat (part 1) i (Part 2)".

6.- Preu: el preu ha de ser l'adequat i competitiu, així mateix aquest haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació. Pot resultar-te útil buscar per internet (Ebay, Amazon, MilAnuncios, Wallapop, ...) quin és el seu preu aproximat. Si l'iPhone SE tingués un preu exageradament barat, millor desestima la seva compra ja que segurament es tracti d'una unitat espatllada o de dubtosa procedència.

7.- Càrrega de la bateria: posa a carregar la bateria i comprova que tant el cable com el carregador funcionen.

8.- Caixa i accessoris: si és possible, sempre és recomanable comprar aquells iPhone SE de segona mà que disposin de la seva caixa original, cables, funda, ...

Finalment, volem recordar-te que a la nostra botiga de segona mà estem especialitzats en la venda de tot tipus de smartphones al millor preu. Venem mòbils de les principals marques (Apple, Samsung, Sony, LG, Huawei, ...) i amb 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.