Consells per comprar un iPhone 6 de segona mà

Consells per comprar un iPhone 6 de segona mà

Una bona forma d'estalviar diners en la compra d'un iPhone 6 és acudir al mercat d'ocasió, però hi ha certs aspectes que és important recordar i que sempre has de tenir en compte. En el post d'avui, et mostrem alguns consells i recomanacions perquè la compra d'un iPhone 6 de segona mà sigui tot un èxit.

IPHONE 6 DE SEGONA MÀ. EN QUÈ FIXAR-SE?

Primer de tot, és important recordar que en el mercat d'ocasió podem trobar dos tipus d'iPhone 6: l'iPhone 6 de 4,7" i l'iPhone 6 Plus de 5,5", l'única diferència seré la mida de la pantalla, la resolució de la mateixa i la bateria. 

Els aspectes bàsics a tenir en compte sempre que vagis a comprar un iPhone 6 o un iPhone 6 Plus de segona mà, són els següents:

- Començarem fixant-nos en l'aspecte físic i visual del mòbil. No ha de presentar cops, ratllades importants ni altre tipus de desperfectes. Si el mòbil està net també ens indicarà un bon tracte per part del seu antic propietari.

- Hi ha gent que comenta que l'iPhone 6 pot arribar a doblegar-se al portar-lo a les butxaques davanters dels pantalons. Comprova que estigui totalment plà i que no està doblegat. 

- La pantalla és un dels elements més importants de l'iPhone 6 i ha de trobar-se en bon estat. T'has de fixar en si la pantalla està o no està excessivament ratllada. Fixa't bé en si presenta algun píxel mort o zones fosques, que indicarien un mal funcionament de la mateixa.

- El sistema tàctil de la pantalla també ha de funcionar correctament. No oblidis comprovar-ho.

- Comprova que el mòbil sigui de la companyia (Movistar, Vodafone, ...)que comenta el venedor. Si te l'està venent com lliure també has de comprovar-ho. 

- És important verificar que l'iPhone 6 de segona mà no porta cap tipus de bloqueig de pantalla (PIN) o bloqueig a través del Touch ID.

- Un dels aspectes més importants i que no has d'oblidar, és comprovar si el mòbil està bloquejat per iCloud o per IMEI. Trobaràs més informació sobre com realitzar aquesta comprovació en els següents enllaços: Com saber si un iPhone està bloquejat per IMEI i Com saber si un iPhone està bloquejat per iCloud.

 - Potser no sigui necessari recordar-ho, però el mòbil ha de funcionar correctament.

- Una de les funcions que trobarem en l'iPhone 6 és el Touch ID. Aquesta funció permet bloquejar el mòbil mitjançant la nostra empremta digital i està situada al botó "Home". No oblidis comprovar el seu funcionament.

- Realitza alguna foto i algun vídeo per verificar que la càmera funciona bé. No oblidis comprovar el flaix i si l'àudio del vídeo també funciona.

 - Algunes de les connexions inalàmbriques, com poden ser el Wi-Fi i el Bluetooth, són gairebé imprescindibles. Comprova que funcionen correctament.

- Connecta el mòbil a l'ordinador i comprova que el programa iTunes el reconeix. 

- El preu de qualsevol iPhone 6 de segona mà ha de ser lògic i mantenir-se dins del normal. Dubta de qualsevol unitat que tingui un preu exageradament baix, segurament es tracti d'un mòbil robat o que no funciona bé.

 - El cable de connexió i el carregador han de ser els originals.

- La nostra recomanació és que sempre compris un iPhone 6 usat en botigues o establiments que siguin de la teva confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia. No oblidis demanar el tiquet o factura de compra.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu iPhone 6 de segona mà al millor preu. Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres mòbils.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Guia per comprar o vendre un mòbil de segona mà

Com fer un reset a un iPhone de segona mà

Com vendre el teu iPhone de segona mà al millor preu

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.