Consells per comprar un mòbil HUAWEI P9 de segona mà

Consells per comprar un mòbil HUAWEI P9 de segona mà

Huawei és una empresa d'origen xinès, que en els últims anys s'ha especialitzat en el disseny i fabricació de mòbils (smartphones) d'alta qualitat a un preu més que bo. Un d'ells és l'Huawei P9, el millor dels seus mòbils a l'actualitat.

Si estàs pensant en comprar-ne un al mercat d'ocasió, per d'aquesta manera estalviar-te una mica més de diners, hi ha certs aspectes que hauràs de tenir en compte. Per això, en el post d'avui et mostrem uns interessants consells que et seran de gran utilitat si vas a comprar un Huawei P9 de segona mà.

NOTA: aquests consells també són vàlids per a l'Huawei P9 Plus.

ASPECTES BÀSICS A TENIR EN COMPTE

Comprar un Huawei P9 de segona mà, és una excel·lent oportunitat per estalviar una mica de diners, però hauràs de realitzar certes comprovacions abans de comprar-lo. A continuació et mostrem les més importants:

- Aspecte visual: el mòbil ha de trobar-se en bon estat i ha d'anar d'acord al preu que s'indica. Evidentment un Huawei P9 usat en perfecte estat, sempre serà més car que un que presenti defectes. Verifica que no presenta ratllades importants, trencaments, petits defectes, ... Si fos així, millor desestimar la seva compra.

- Funcionament: verifica que tot funcioni correctament. Avui dia, els smarphones disposen d'infinitat de funcions, per la qual cosa hauràs de prendre’t el temps que sigui necessari. No oblidis provar que "evidentment" el mòbil permet fer i realitzar trucades. Comprova si el mòbil és lliure o de la companyia que indica el venedor.

- Botons: comprova que tots i cadascun dels botons funcionen correctament.

- Pantalla: el Huawei P9 disposa d'una excel·lent pantalla de 5,5". Verifica que funciona correctament i que no disposa de píxels morts o zones fosques. Verifica que el sistema tàctil funciona de forma òptima.

- Bateria: comprova que la durabilitat de la bateria és "correcta". Prova a pujar la brillantor al màxim i deixa reproduint un vídeo durant una estona. Passat aquest temps, la bateria ha d'haver baixat, però sense que la baixada ens resulti alarmant. Verifica també que carrega correctament.

- Càmera fotos i vídeo: verifica el seu funcionament, tant de la funció fotografia com del vídeo (verifica que també grava l'àudio). Prova el timpelapse i la funció càmera lenta. Així mateix, verifica que el flaix també funciona correctament.

- Wi-Fi i Bluetooth: 2 de les connexions sense fil més utilitzades. Verifica que el funcionament de les dues és bo i que no hi ha errors.

- Sensor empremtes dactilars: encara que no tots ho fan servir, verifica que funciona.

- Targeta SD: introdueix una targeta SD i comprova que el mòbil la reconeix perfectament i que pots utilitzar-la.

- So: reprodueix una mica de música o algun vídeo, posa el volum al màxim i verifica que la qualitat és bona i que els altaveus no estan "petats". Si no disposes de cap vídeo o cançó al telèfon intel·ligent, pots buscar qualsevol vídeo a internet (YouTube) per reproduir-lo.

- Preu "correcte": verifica quin és el seu preu nou i de segona mà. D'aquesta manera sabràs si el que et demanen per ell, és un bon preu i competitiu. Si consideres que és massa elevat, sempre pots demanar algun tipus de rebaixa.

- Accessoris i altres: com a mínim sempre ha d'anar acompanyat del carregador. Si disposa de més accessoris (funda, auriculars, caixa original), doncs millor que millor.

- Garantia: sempre recomanem comprar el teu Huawei P9 de segona mà en algun establiment o botiga en línia que sigui de la teva confiança i que ofereixi algun tipus de garantia. No oblidis sol·licitar el tiquet o factura de compra.

NOTA: a Renuevo, sempre recomanem que al comprar un mòbil Android de segona mà, facis un formateig al mateix. Disposes de més informació a "Hard Reset (restaurar a la configuració de fàbrica) a un mòbil Android".

Acabem recordant-te que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de mòbils usats. I ara pots comprar-nos i vendre'ns d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. A més, no oblidis que tots els nostres articles disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Vols vendre un mòbil de segona mà?

Guia per comprar o vendre un Smartphone de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.