Consells per comprar un mòbil Samsung Galaxy S6 de segona mà

Consells per comprar un mòbil Samsung Galaxy S6 de segona mà

Recentment ha sortit a la venda el Galaxy S6, l'última creació del fabricant coreà Samsung i un dels mòbils més potents del mercat actual. Si has pensat en comprar-ne un en el mercat de segona mà i d'aquesta manera estalviar-te alguns diners, segur que aquest article t'interessarà.

Et mostrem una sèrie de consells i recomanacions perquè puguis comprar un Samsung Galaxy S6 de segona mà i que la teva compra sigui tot un èxit.

SAMSUNG GALAXY S6 DE SEGONA MÀ

Adquirir un Samsung Galaxy S6 de segona mà ens permetrà no haver de pagar un preu tant elevat com si ho compréssim nou. Això si, hi ha una sèrie d'aspectes que sempre haurem de tenir en compte.

T'enumerem els principals punts als quals hauràs de prestar especial atenció:

1.- Aspecte general: en quin estat es troba el mòbil? Està en bon o mal estat? Quin és el seu estat de conservació? Aquestes i altres preguntes són a les que hem de donar resposta. Recorda que el mòbil ha de trobar-se en bon estat i sense cops ni ratllades d'importància. Comprova que totes les parts del mòbil encaixen correctament.

2.- Lliure o de companyia?: si vols evitar posteriors disgustos, aquesta és una de les comprovacions que sempre has de realitzar. Prova a realitzar i a rebre alguna trucada amb una targeta SIM de la teva companyia i comprova que la reconeix correctament. Per esbrinar si el Samsung Galaxy S6 de segona mà és lliure, necessitaràs realitzar el mateix procediment amb una targeta SIM d'una altra companyia diferent.

NOTA: per a més informació et recomanem la lectura del següent article (Com saber si un mòbil està bloquejat o si és lliure o d'alguna companyia)

3.- La pantalla: ha d'estar sense ratllades o cops, i ni molt menys presentar petites ruptures. El sistema tàctil també ha de funcionar perfectament. Assegura't pressionant en diverses zones de la pantalla per comprovar-ho. Modifica la intensitat de brillantor de la pantalla i verifica que canvia correctament.

NOTA: especial atenció a la peculiar pantalla corbada en els laterals del Samsung Galaxy S6 EDGE de segona mà, ja que pot fer-se malbé amb més facilitat.

4.- Píxel mort en pantalla: Posa un fons de pantalla blanc o gris clar, i et serà més fàcil comprovar si el panell Super-AMOLED de la pantalla presenta algun píxel mort.

5.- La càmera i el flaix: prova la càmera frontal y la posterior. Realitza diverses fotografies amb les dues càmeres i comprova que les fotos surten ben enfocades i sense errors. Prova també el flaix així com que la funció Zoom de la càmera. No oblidis gravar algun tipus de vídeo i verificar que tot està OK.

NOTA: l'objectiu de la càmera del darrere del Galaxy S6 sobresurt una mica, pel que presta especial atenció a aquest punt i comprova que estigui en bon estat.

6.- Tecles i connexions: Verifica que totes les tecles estan en bon estat i responen correctament a les teves indicacions. Fixa't també que les conexions del carregador i dels auriculars estan en bon estat i que funcionen.

7.- Bateria: a diferència d'anteriors versions, el Samsung Galaxy S6 de segona mà és un dispositiu Unibody, el que significa que ni té tapa posterior ni podem accedir a la bateria per canviar-la. Per això, hem de prestar especial atenció a que el seu funcionament sigui el correcte. Comprovarem que carrega correctament.

NOTA: fixa't en el nivell de bateria, col·loca la brillantor i el volum al màxim i posa a reproduir algun tipus de vídeo durant uns 5 minuts. Si passat aquest temps el nivell de càrrega ha baixat exageradament, millor que desestimis seva compra, ja que possiblement la bateria no es trobi en bones condicions.

8.- Part posterior del mòbil: el Samsung Galaxy S6 de segona mà té un recobriment de vidre tant a la part davantera com en la posterior. Verifica que estigui en bon estat.

9.- Connexions inal.làmbriques: tant el WiFi com el bluetooth han de funcionar correctament. Localitza alguna xarxa i connecta-t'hi. No oblidis que aquest mòbil disposa d'un altre tipus de connexions com són les NFC i ANT+ i que també serà important comprovar.

10.- Lector d'empremtes: has de comprovar que funciona correctament i no presenta errors en detectar la teva empremta digital.

11.- Sistema d'àudio (micròfon i altaveu): una forma de prova ràpida és mitjançant l'enregistrament d'un vídeo. Grava un vídeo i reprodueix-lo per comprovar que l'àudio s'escolta correctament.

12.- Capacitat del mòbil 32GB, 64GB o 128GB ?: comprova que el Samsung Galaxy S6 disposa de la capacitat que et diu el venedor. Per fer això hauràs d'anar al menú d'informació del sistema del mòbil.

13.- Carregador: no ha de presentar trencaments ni abultaments. Connecta el mòbil al corrent i verifica que el carregador funciona perfectament.

13.- El preu: comprova en diferents pàgines web quin és el preu del Samsung Galaxy S6 al mercat de segona mà. Si el mòbil que t'ofereixen té un preu exageradament més baix, pots estar segur que es tracta d'un mòbil fals o de dubtosa procedència.

14.- El venedor: parla amb el venedor i tracta de "treure-li" informació sobre perquè ven el mòbil, quan el va comprar, que tal li ha funcionat, ... Quant més informació puguis aconseguir millor. Pot ser-te útil a l'hora de negociar el preu.

15.- Garantia: la nostra recomanació és que compris el teu Samsung Galaxy S6 o Galaxy S6 Edge de segona mà, en algun establiment o botiga online que sigui de la teva confiança i que et ofereixi algun tipus de garantia. Recorda sempre demanar el tiquet o factura de compra.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs comprar o vendre el teu Samsung Galaxy S6 de segona mà al millor preu. I igual que tots els nostres productes, tots els Galaxy S6 disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Ens trobaràs a la nostra botiga de Barcelona o si ho preferies també pots visitar-nos a través de la nostra botiga online (www.renuevo.cat), on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Com fer un hard reset a un smartphone Android

Com saber la versió d'Android d'un mòbil de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.