Com vendre un Samsung Galaxy Note 10 de segona mà

Com vendre un Samsung Galaxy Note 10 de segona mà

Clic aquí per vendre el teu mòbil Samsung.

A l'hora d'vendre un smartphone de gamma alta en el mercat de segona mà, com és el cas del Samsung Galaxy Note 10, és important que tinguis en compte certs consells i recomanacions. En el post d'avui et mostrem alguns dels més importants.

NOTA: consells vàlids per al Note 10, Note 10 Lite i el Note 10+ 5G.

VENDRE UN SAMSUNG GALAXY NOTE 10

Al vendre aquest smartphone en el mercat d'ocasió, sempre has de buscar el poder fer-ho a el millor preu i d'una forma fàcil i ràpida. Tingues present que com més gran sigui el temps que tardes a vendre-ho, és possible que hagis d'anar baixant el preu de venda.

Per això, és important que prestis atenció a diversos aspectes que et mostrem a continuació.

- Aparença visual: ha de ser l'òptima. Tingues present que un smartphone ben net sempre va a transmetre major garantia i confiança. I sense cap dubte teus probabilitats de venda augmentaran. És per això que has de fer una bona neteja de la mateixa. Si el mòbil disposa de protector de pantalla i aquest està en molt mal estat, la nostra recomanació és que ho retiris. L'aparença del mòbil millorarà.

- Estat de conservació: realitza un examen visual del mòbil. Comprova que no presenti excessius desperfectes. Sigui com sigui, sempre hauràs informar sobre si el mòbil disposa d'alguna ratllada, cop o petit desperfecte.

- Funcionament general: abans de vendre'l has d'assegurar-te que el seu funcionament sigui el correcte. Comprova l'arrencada de sistema operatiu, el funcionament d'aplicacions, la pantalla, que pots fer i rebre trucades, el Wifi i Bluetooth, la càmera fotogràfica, ... D'aquesta forma t'asseguraràs que vas a vendre un mòbil que funciona perfectament.

- Retira la teva targeta SIM i la de memòria: abans de lliurar el teu mòbil, hauràs d'assegurar-te que hagis retirat totes les targetes. No oblidis mai aquest aspecte.

- Esborra el password: recorda suprimir qualsevol tipus de password o contrasenya que puguis tenir configurada per iniciar el mòbil.

- Formata el mòbil: sens dubte aquest és el millor dels consells, ja que mitjançant la formatació aconseguiràs deixar el teu Samsung Galaxy Note 10 de segona mà com si fos nou i amb els seus configuració de fàbrica. Així mateix, t'asseguraràs que tota la teva informació personal i documents (arxius, fotos, vídeos, ...) queda eliminada.

- Anunci de venda i preu: assegura't d'establir un preu que sigui competitiu i que vagi d'acord amb l'estat de conservació del Galaxy Note10. I dedica el temps que sigui necessari a realitzar un bon anunci. Tant els textos (títol i descripció) com les fotografies de l'anunci de venda han de ser de qualitat. Un bon anunci i especialment les seves fotografies són bàsics per poder realitzar la teva venda de forma fàcil, ràpida i a el millor preu.

Aprofitem per informar-te que a Renuevo comprem i venem tot tipus de smartphones d'alta gamma de segona mà. Oferim la màxima de les garanties. Més de 20 any d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.