Com preparar un iPhone X de segona mà abans de vendre’l

Com preparar un iPhone X de segona mà abans de vendre’l

A l'hora de vendre un iPhone X en el mercat de segona mà hi ha certs procediments que són recomanables realitzar. En el post d'avui et mostrem els que creiem són de major importància.

QUÈ FER ABANS DE VENDRE UN iPHONE X

Sempre que vagis a vendre un mòbil o smartphone de gamma alta, com pot ser un iPhone X de segona mà, has de cuidar al màxim tots els detalls previs a la seva venda. D'aquesta manera aconseguiràs poder establir un preu el més elevat possible i incrementar les teves probabilitats de venda.

Tingues present que independentment del preu de venda que posis, de la qualitat de l'anunci de venda o d'on vagis a vendre-ho, hi ha una sèrie de factors previs que sempre són prioritaris i als quals hauràs de prestar atenció.

Vegem algunes de les coses que hauries de realitzar per preparar el teu iPhone X de segona mà per a la venda:

- Màxima neteja externa: al tractar-se d'un article usat és primordial que aquest transmeti garantia i bon funcionament. Per això és imprescindible fer una bona neteja del mateix. No oblidis que també has de netejar tots els seus accessoris (carregador, auriculars, ...).

- Elimina la contrasenya d'accés: si disposes d'algun PIN o Touch ID al teu iPhone X, no oblidis esborrar-los.

- Retira la targeta Nano SIM: no t'oblidis de retirar la targeta SIM abans de vendre el mòbil. La necessitaràs per incorporar-la al teu nou mòbil.

- Fotos i vídeos: fes una còpia de seguretat de totes les fotos i vídeos que vulguis conservar i després elimina-ho del mòbil. Recorda anar a la carpeta/àlbum "Eliminat fa poc" i eliminar-los definitivament.

- Elimina el teu compte iCloud: un dels punts importants a l'hora de vendre (o regalar) un iPhone X de segona mà és l'esborrat del teu compte iCloud del mòbil. Si no fa això el futur propietari no podrà configurar correctament el mòbil.

- Elimina totes les aplicacions que continguin dades teves: recomanem que esborris totes les Apps que puguin tenir dades personals teves (usuari, contrasenyes, ...). Elimina aplicacions com ara Facebook, Gmail, Twitter, Instagram, Dropbox, aplicacions de banca en línia, ...

- Esborra tots els comptes configurats al teu iPhone X: així mateix, entra a la configuració de l'iPhone X i elimina tots els comptes (contactes, correu electrònic, contactes, ...) que puguis tenir configurats (Google, Microsoft, ...).

- Deixar-lo amb la seva configuració de fàbrica (Formateig): sens dubte, la millor de les recomanacions és deixar el teu iPhone X com a nou i preparat perquè el nou propietari pugui "estrenar-lo" i configurar-lo com més desitgi. Per a això, el millor dels procediments és realitzar un formateig del mateix.

NOTA: per a més informació et recomanem la lectura de "Com formatar (o resetejar) un iPhone X de segona mà".

- Adjunta accessoris i caixa original: no oblidis adjuntar-los al costat del mòbil abans de realitzar la seva venda. Especialment importants són el carregador i la caixa original de l'iPhone X.

Finalment, aprofitem per convidar-te a visitar la nostra botiga online. A Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de mòbils i smartphones de gamma alta (iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, LG, ...). Oferim totes les garanties i facilitats per vendre el teu mòbil.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.