Com formatar un Samsung Galaxy S6 de segona mà (Part 1)

Com formatar un Samsung Galaxy S6 de segona mà (Part 1)

Si recentment has comprat aquest mòbil en el mercat d'ocasió o si tens la intenció de vendre el teu, és molt recomanable que esborris tot el seu contingut i que el deixis tal com va venir de fàbrica.

Si no saps com fer-ho, en el post d'avui et mostrem com pots formatar (hard reset) un Samsung Galaxy S6 de segona mà per deixar-ho amb els seu paràmetres originals.

FORMATEIG D'UN GALAXY S6. PASSOS A SEGUIR

Encendre un mòbil de segona mà i que haguem de configurar-lo com si ningú l'hagués utilitzat mai, ens proporcionarà a nosaltres o al futur comprador, la sensació que estem estrenant el mòbil.

NOTA: fer un reset total i restablir la configuració de fàbrica, també pot ser molt útil en el cas que el mòbil no funcioni correctament, vagi molt lent, ...

Per poder realitzar la formatació, reset o hard reset d'un Samsung Galaxy S6 de segona mà, disposem de 2 opcions. En aquest post explicarem la primera de les opcions, la qual podrem fer sempre que el mòbil estigui encès i funcionant. Haurem de fer el següent:

1.- Abans de començar el procés, és important i molt recomanable que facis una còpia de seguretat o backup de tot el contingut del mòbil (arxius, fotos, vídeos, música, ...). Tingues present que al formatar-lo s'esborrarà tot el contingut del Samsung Galaxy S6.

2.- Accedirem al menú "Ajustaments" del Galaxy S6.

3.- Haurem de prémer en l'opció "Còpia de seguretat i restabliment".

4.- Ens despaçarem fins al final del menú i premerem a l'opció "Restablir dades de fàbrica".

5.- A continuació ens apareixerà una pantalla informant-nos sobre tot el que s'eliminarà en formatar el mòbil. Haurem de prémer en el botó "RESTABLIR EL DISPOSITIU".

6.- Finalment haurem de confirmar el reset o formatació i prémer a l'opció "ELIMINAR TOT".

I recorda que a Re-Nuevo pots comprar i vendre tot tipus de mòbils de segona mà al millor preu. Et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs fer-ho d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Consells per comprar un mòbil Samsung Galaxy S6 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.