Com comprovar la càmera d'un iPhone 6 de segona mà

Com comprovar la càmera d'un iPhone 6 de segona mà

Segons alguns dels propietaris d'aquest fantàstic mòbil i tal com es comenta en diversos fòrums especialitzats en productes Apple, hi ha ocasions en què la càmera de l'iPhone 6 presenta diversos errors de funcionament.

Per això, si estàs pensant en comprar aquest mòbil, al mercat d'ocasió, en el post d'avui et mostrem tot el que has de comprovar sobre la càmera de fotos d'un iPhone 6 de segona mà, per d'aquesta manera assegurar-te que el seu funcionament és el correcte.

NOTA: aquesta comprovació de la càmera és vàlida tant per l'iPhone 6 com a per l'iPhone 6 Plus.

CÀMERA FOTOGRÀFICA D'UN IPHONE 6 / 6 PLUS

A continuació t'enumerem els principals errors de funcionament detectats en la càmera de l'iPhone 6, així com les principals comprovacions que has de realitzar per comprovar que la seva càmera fotogràfica funciona correctament.

- És important que comprovis el funcionament tant de la càmera frontal com de la càmera posterior de l'iPhone 6 de segona mà.

- No només hauràs de realitzar les proves fent fotos, sinó que també és important que comprovis el seu funcionament al fer un vídeo.

- Prova de fer fotos a zones fosques per comprovar que el flaix s'encén de forma automàtica. (Recorda que has de tenir el mode de flash en automàtic).

- Comprovar si el sistema d'enfocament funciona correctament. Per a això, abans de fer una fotografia, prem en diverses zones de la pantalla per verificar que la càmera enfoca a les diferents zones que vas prement.

- Comprova que el sistema d'enfocament també funciona al realitzar un vídeo.

- Verifica que pots fer fotos en mode ràfega. Recorda que has de prémer (sense deixar anar) el botó de realitzar fotos.

- Comprova que també pots fer fotografies prement el botó de volum (pujar o baixar).

-Verifica que la funció d'ajust d'exposició de la foto funciona bé. Per realitzar aquesta comprovació prem a la pantalla i llisca el dit cap amunt o avall.

- L'iPhone 6 de segona mà permet gravar vídeo a càmera lenta (slow motion). Entra en mode vídeo, clica a la icona f/s i selecciona una velocitat de 120 o 240 f/s per comprovar que el sistema funciona correctament.

 

- Prova la funció de "Zoom" de la cámara.

- Obre alguna aplicació amb la qual puguis accedir a la càmera fotogràfica (Instagram, WhatsApp, Facebook, ...) i tracta de fer una foto. Hi ha casos en què no s'ha pogut accedir a la càmera i apareix un missatge de l'estil "Error en obrir la càmera. Si us plau, torneu a intentar-ho de nou."

- Algunes unitats han tingut problemes amb l'estabilitzador d'imatge pel que has de comprovar que la imatge es mostra estable.

- Comprova que no surtin ratlles (horitzontals o verticals) al fer alguna foto o gravar un vídeo.

- Verifica que no apareix una pantalla totalment negra a l'obrir l'aplicació fotos.

- Comprova que l'objectiu de la càmera del darrere no ha rebut cap cop i que no aquest desencaixat o mal col·locat.

NOTA: si has comprat un iPhone 6 de segona mà a un particular, i posteriorment detectes que la càmera no funciona, és interessant esbrinar si encara disposa de la garantia oficial d'Apple, ja que d'aquesta manera podries canviar-lo fàcilment per un de nou. Disposes de més informació a "Com saber si un iPhone 6 de segona mà encara té garantia d'Apple".

POSSIBLES SOLUCIONS

Els problemes de la càmera de qualsevol iPhone de segona mà poden derivar-se d'una fallada de hardware o simplement per un error de software. Si el problema és de software, hi ha ocasions en què pot solucionar-se de forma senzilla:

- Una de les opcions és tornar l'iPhone 6 de segona mà al seu estat original de fàbrica, és a dir, com a nou. Per realitzar això hauràs de formatar el mòbil. Tens més informació sobre com fer-ho a (Com fer un hard reset a un iPhone 6 de segona mà).

Nota: Recorda que si vas a formatar un iPhone primer has de fer una còpia de seguretat de tots els teus arxius més importants (documents, música, fotos, vídeos, ...)

- Actualitzar el sistema iOS de l'iPhone 6 de segona mà a la seva versió més recent. Per a això, realitza el següent. Prem a Configuració >>> General >>> Actualització programari i si hi ha alguna actualització disponible només hauràs de prémer a "Descarregar i instal·lar"

Volem acabar recordant-te que a Re-Nuevo podràs comprar o vendre el teu iPhone 6 de segona mà al millor preu. A més, tots els nostres mòbils disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Consells per comprar un iPhone 6 de segona mà

Com saber si un iPhone de segona mà està bloquejat (Part 1) i (Part 2)

Descobreix el preu pel qual pots vendre un mòbil de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.