Què fer abans de comprar una joia de segona mà?

Què fer abans de comprar una joia de segona mà?

Al comprar una joia d'or hem de ser conscients que haurem de pagar una important quantitat de diners. Però ... i si acudim al mercat d'ocasió, a la recerca d'un preu més econòmic? Sens dubte, una més que recomanable opció per estalviar alguns diners.

Això si, hi ha certs aspectes previs i comprovacions que hauràs de realitzar abans de comprar qualsevol joia de segona mà. En aquest post te les mostrem.

QUÈ HE DE COMPROVAR?

Per assegurar una bona compra i per evitar futurs disgustos, això és tot el que has de tenir en compte abans de comprar el teu joia usat:

1.- És autèntica?: com en molts altres productes (nous i usats), sempre hauràs de prestar atenció l'autenticitat de la joia. Recorda que la joia ha d'estar totalment realitzada en or i no simplement xapada. Per ajudar-te a esbrinar si la joia d'or de segona mà és veritable, et recomanem la lectura d'aquests 2 posts.

a.- Aprèn a esbrinar si una joia d'or és autèntica

b.- Quines són les marques per identificar joies d'or?

2.- Quant pesa? El pes influirà directament en el preu de la joia. Per això, pesa la joia. A continuació divideix el seu preu pel pes i obtindràs el preu/gr. Et donarà una orientació sobre si estàs comprant a un bon preu.

NOTA: recorda restar del pes total qualsevol part que no sigui or (pedres precioses, corretges pell o goma, perles, ...)

3.- Brillants i pedres precioses: si la joia d'or que vols comprar disposa d'una o diverses pedres precioses (diamants, safirs, maragdes, ...), el preu de la joia serà més elevat. Presta atenció a que no en falti cap, en què no estiguin trencades i en què el sistema d'enganxament de la pedra estigui en bon estat.

NOTA: recomanem la lectura de "Descobreix com saber si un diamant o brillant és autèntic"

4.- Estat de conservació: abans de comprar qualsevol joia de segona mà, comprova que es trobi en bon estat i que no presenta desperfectes. No ha de tenir ni cops, ratllades importants, trencaments, ... També és recomanable que verifiquis que NO presenta cap tipus d'inscripció ni gravats (noms, dates, inicials, ...).

5.- Joies de marca: ens referim a joies de marca com pot ser Tous, Cartier, Bulgari, ... Al ser de marca, el seu preu normalment serà superior. Presta atenció al fet que la joia sigui autèntica i que no estàs davant d'una joia no original (falsificació).

6.- Preu lògic: si la joia d'or te un preu molt baix o molt més baix del que podries considerar com a normal, és un signe que pot indicar que la joia és falsa o de dubtosa procedència. Per això, busca i comprova quin hauria de ser el preu aproximat de la joia que vols comprar.

7.- Talles i mesures de la joia: hi ha joies de les que hauràs de tenir en compte la seva mida o talla abans de comprar-les (anells, cadenes, polseres, ...). Verifica que et serviran i que no seran massa grans o petites.

NOTA: si estàs interessat/a en un anell, pot ser que et resulti d'ajuda llegir el següent article "Com saber la talla d'un anell de segona mà (Part 1) i (Part 2).

Esperem que aquests consells t'hagin estat d'utilitat i que sempre els tinguis en compte abans fe comprar una joia de segona mà.

Acabem recordant-te que a Renuevo (Joieria de Segona Mà) estem especialitzats en la venda de tot tipus de joies d'or de segona mà al millor preu. I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per vendre joies d'or de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.