Netejar les joies d'or

Netejar les joies d'or

L'or és el metall noble per excel·lència, no es fa malbé ni es taca. És molt fàcil de treballar i té extaordinarias qualitats que permeten que uns pocs grams d'or es puguin allargar en un finíssim fil de diversos quilòmetres de llarg. O poden fer-se làmines d'or extremadament fines de manera que fins i tot la llum pot passar.

Com hem dit, es tracta d'un metall noble que no es pot tacar. No obstant això, el seu aspecte pot deteriorar-se amb el pas del temps i la falta de cures a causa de que es van dipositant brutícies en la seva superfície que formen una capa que enfosqueix el metall i fa que perdi la brillantor que originalment tenia la joia.

 El primer que cal tenir en compte abans de netejar una joia d'or, és tenir una cura adequada d'ella, evitant les brutícies i els frecs. Per això recomanem:

 - Guarda les teves joies d'or en un espai sec i, si pot ser, tancat hermèticament

- Evitar que les joies d'or entrin en contacte amb perfums, cosmètics, suor, etc ...

- El joier on guardes les teves joies d'or hauria d'estar folrat per tela

- Evitar el contacte directe d'una joia amb una altra. El mateix frec entre les joies produeix un desgast que va atenuant la brillantor original. Un bon consell és separar-les amb draps, camusses o, fins i tot, amb paper fi adequadament embolicades.

 Encara seguint aquests consells, és molt recomanable netejar les joies d'or d'una forma periòdica perquè sempre mantinguin aquest lluentor característica tan bonic.

 Abans de posar-te la joia un cop extreta del joier fa servir un drap especial per a joies d'or i frega suaument uns breus instants. Aquesta operació és recomanable repetir en tornar a guardar la joia al joier.

 Aquestes camusses contenen una impregnació química que ajuda a la neteja de la joia i afegeix una protecció addicional de manera que li retorna la seva brillantor i esplendor original. Són molt fàcils de trobar en el mercat i, a més, a un preu molt assequible.

 Seguint aquests senzills consells podràs gaudir de les teves joies d'or amb tot el seu brillantor durant molts i molts anys.

Trobaràs més consells a:

- Com netejar una cadena d'or de segona mà

- Com cuidar les teves joies d'or de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.