Què he de comprovar al comprar una joia d'or de segona mà

Què he de comprovar al comprar una joia d'or de segona mà

Sense cap dubte, la comprar d'una joia d'or de segona mà és una molt bona opció si vols estalviar una mica de diners. Pots trobar anells, polseres, cadenes, joies amb brillants, arracades, ... i infinitat de joies per a tots els gustos i colors.

Això si, abans de realitzar la compra, hi ha certs aspectes als quals hauràs de prestar especial atenció. En el post d'avui, et mostrem el que sempre has de comprovar si vas a comprar una joia de segona mà.

JOIES D'OR DE SEGONA MÀ. QUÈ COMPROVAR?

Els principals consells de compra i les comprovacions més importants a realitzar són les següents:

1.- Estàs comprant una joia d'or autèntic?: evidentment, aquesta és la més important de les comprovacions. T'has d'assegurar que el que vas a comprar és or. T'adjuntem un link d'un video-post amb informació sobre com pots saber si una joia de segona mà és realment d'or (Aprèn a comprovar si una joia és d'or de 18k)

2.- Quin és el pes total de la joia?: recorda comprovar que el pes de la joia que vas a comprar sigui el mateix que diu el venedor. Al mercat hi ha petites bascules de precisió a un preu econòmic.

3.- La joia d'or porta brillants/diamants?: si vas a comprar una joia d'or amb brillants, has d'assegurar-te que aquests siguin autèntics i que no siguin una imitació o simples circonites.

4.- Estat de conservació: comprova i verifica que l'estat general de la joia sigui bo i no presenti desperfectes importants. És recomanable comprar joies d'or que hagin estat polides anteriorment, d'aquesta manera el seu aspecte visual serà l'òptim. Comprova tancaments i altres tipus de mecanismes que hi pugui haver en la joia.

5.- Inscripcions: comprova que no vulguin vendre'ns joies que presenten inscripcions del seu antic propietari. El nostre consell i recomanació és que la joia de segona mà no presenti cap tipus d'inscripció (noms, frases, dates, ...). Observa la joia per totes les seves parts.

6.- Joies d'or de marca: si la joia de segona mà és d'alguna marca coneguda i pagaràs per això, comprova que no sigui cap tipus d'imitació. Algunes marques conegudes són (Tous, Versace, Bulgari, Cartier, Chopard, Piaget, ...).

7.- Botigues de confiança: recomanem que compris en botigues, establiments, joieries, botigues online, joieries en línia, ... que siguin de la teva total confiança. Comprova que sigui una empresa seriosa i amb experiència.

8.- Garantia: mai compris joies d'or de segona mà, si la botiga no t'ofereix garantia. La botiga on vagis a comprar t'ha d'oferir garantia de compra. Recorda demanar sempre el tiquet o factura de compra.

NOTA: trobaràs molta més informació a la nostra Guia per comprar o vendre joies d'or de segona mà.

Recorda que a Re-Nuevo estem especialitzats en la compra i venda de joies d'or de segona mà des de fa 20 anys. Totes les nostres joies disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a la nostra joieria de segona mà de Barcelona o si ho prefereixes pots accedir a la nostra joieria online on trobaràs infinitat de joies d'or: COMPRAR JOIES OR.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva joieria professional de segona mà.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.