Joieria Online de segona mà: vendre JOIES de segona mà online

Joieria Online de segona mà: vendre JOIES de segona mà online

Si estàs interessat en vendre alguna de les teves joies però no tens temps d'apropar-te a la nostra botiga de Barcelona, a Re-Nuevo t'ho posem fàcil. Si ho desitges pots vendre'ns les teves joies d'or de segona mà d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

VENDRE LES TEVES JOIES D'OR A TRAVÉS D'INTERNET

A Re-Nuevo estem especialitzats en la compra de tot tipus de joies d'or i plata de segona mà. Iniciem la nostra activitat en la compra de l'or l'any 1997, i des d'aquesta data han estat milers els clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres. Fruit d'una lògica evolució ia la recerca d'oferir un millor servei als nostres clients, des de fa uns anys el client ja pot vendre les seves joies mitjançant la nostra joieria online.

Oferim professionalitat, total confiança - garantia en les nostres transaccions i paguem un millors preus del mercat. Més de 17 anys dedicats a la comprar d'or són el nostre millor aval.

COM VENDRE JOIES D'OR PER INTERNET?

Per vendre les teves joies d'or de segona mà a través de la nostra joieria onlione, només has de seguir aquests passos:

- Abans de res has de assegurar-te que les teves joies siguin d'or o de plata. Has de ser el seu legítim propietari.

- També és primordial que sàpigues quin és el pes exacte de les teves joies d'or o plata. Per a això necessitaràs una bàscula de precisió. (A la nostra botiga online solem tenir algunes unitats de segona mà a la venda).

- Pots calcular tu mateix el preu. Només has de multiplicar el pes de les teves joies d'or (18K) pel preu/g que estiguem pagant aquell dia indicat a la web. Recorda restar del pes total de la joia qualsevol element de la joia que no sigui or (circonites, pedres no precioses, parts de pell, ...). Per a un preu de taxació més exacte pots contactar amb els nostres especialistes.

- Pots contactar amb Re-Nuevo via mail, telèfon, WhatsApp, Skype, Xat i formulari de contacte (clic aquí per a més informació sobre com contactar amb nosaltres).

- Arribats a un acord de preu, des Re-Nuevo realitzarem un pre-contracte de compravenda i enviarem un servei de transport per recollir les joies a casa teva.

- Un cop rebudes les joies a les nostres instal·lacions, verificarem totes les dades que ens has proporcionat (pes de la joia, autenticitat, ...) i immediatament procedirem al pagament de la quantitat que hàgim acordat.

Així de fàcil, ràpid i còmode.

NOTA: Recorda que perquè puguis vendre les teves joies d'or, a l'hora de realitzar el contracte de compravenda necessitarem còpia del teu DNI, NIE o passaport i aquests han d'estar en vigor. No oblidis que has de ser el legítim propietari de les joies que vols vendre; totes les nostres joies passen per un control policial per oferir les màximes de les garanties als nostres clients.

Aprofitem l'ocasió per compartir amb tu alguns dels nostres articles amb interessants consells i recomanacions, que estem segurs seran del teu interès:

Quin és el preu de les teves joies d'or de segona mà al vendre-les?

Què pot succeir quan vens les teves joies de segona mà?

Com guanyar més diners al vendre joies d'or de segona mà

Consells a l'hora de vendre les teves joies d'or de segona mà

Com provar una joia d'or de 18 quirats de segona mà

Com vendre joies d'or amb total garantia (Part 1)

Com vendre joies d'or amb total garantia (Part 2)


També aprofitem per recordar-te que si ho prefereixes pots vendre les teves joies d'or però amb l'opció a recuperar-les. Si estàs interessat en aquesta opció ja que no vols perdre de forma definitiva les teves joies, pots informar-te en el següent enllaç: Vendre i Recuperar Joies d'Or

T'esperem a la nostra joieria Online.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva joieria professional de segona mà.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.