Què comprovar al comprar una esclava d'or de segona mà

Què comprovar al comprar una esclava d'or de segona mà

Avui tornem amb un nou consells sobre una de les joies que pots trobar al mercat d'ocasió. Ens referim a les esclaves o polseres d'or i en tot el que has de comprovar sempre que vagis a comprar-ne una de segona mà.

ESCLAVES D'OR DE SEGONA MÀ

Acudir al mercat de joies usades en la recerca d'una polsera esclava d'or és una magnífica idea si el que busques és estalviar alguns diners en la seva compra. Això si, abans de comprar-ne una hauràs de tenir en compte certs aspectes.

A continuació et mostrem els principals consells de compra:

- Quin és el seu estat: abans de comprar qualsevol esclava d'or de segona mà és important que comprovis el seu estat de conservació. Fixa't que no presenta cap cop, baula trencada, ratllades important, …

- La "xapa": un dels elements característics de qualsevol esclava és la xapa que presenta. Especial atenció al fet que no presenti petits copets o ratllades importants. També és important que verifiquis que tots dos extrems de la xapa estan fortament units a la cadena de la polsera. Si no estigués en bon estat, és millor desestimar la seva compra.

- Inscripcions: verifica que l'esclava d'or no presenti cap tipus de gravat en la "xapa" (dates, noms, signes, ...).

- Tancament: no oblidis mai comprovar que el sistema de tancament funciona correctament i de forma ferma.

- Or autèntic: sempre has de comprovar que l'esclava de segona mà sigui d'or autèntic i que no es tracti d'una joia xapada o directament falsa. Sigui com sigui, si tens dubtes, millor no comprar-la.

NOTA: disposes de més informació a "Com saber si una joia d'or és autèntica".

- Compte on compres: la nostra recomanació és que sempre compris aquest tipus de joies en botigues o establiments que siguin del teu total confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia.

Finalment, només recordar-te que en la nostra joieria online estem especialitzats en la venda de tot tipus de joies d'or de segona mà. Des d’esclaves, polseres, anells, arracades, ... Això si, totes al millor preu i amb 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.