Compra i venda de joies d'or blanc amb brillants de segona mà

Compra i venda de joies d'or blanc amb brillants de segona mà

Un dels productes que més presència té en la nostra joieria online són les joies d'or blanc amb diamants de segona mà. Sens dubte, una de les joies més buscades per disseny i elegància, i que ara pots ser teva a preu d'oportunitat.

I és que avui en dia, pots comprar o vendre qualsevol joia d'or blanc amb diamants, permetent-te d'aquesta manera estalviar diners en la seva compra o guanyar uns bon calerons si decideixes vendre aquelles joies que ja no utilitzis.

NOTA: a Renuevo comprem i venem anells, polseres, arracades, collarets, anells, braçalets, arracades, .... També estem especialitzats en joies d'or blanc de les principals marques (Cartier, Chopard, Bulgari, Tous, Tiffany, Gucci, ...)

JOIES D'OR BLANC AMB BRILLANTS

A Renuevo comptem amb una experiència de 20 anys en el sector de joies d'or de segona mà, essent aquest el nostre millor aval i que acrediten el nostre saber fer. Fruit de tot això, ja comptem amb milers de clients que confien en nosaltres a l'hora de comprar o vendre or.

Per tant, si estàs pensant a adquirir o vendre qualsevol joia d'or blanc amb brillants de segona mà, no deixis de visitar-nos tant en la nostra joieria online com en la nostra joieria física situada a Barcelona.

VULL COMPRAR

Sens dubte, una de les millors opcions si el que busques és estalviar diners en les teves compres de joies d'or, és acudir al mercat d'ocasió. A Renuevo preparem totes les nostres joies perquè recuperin l'aspecte i qualitat que tenien quan eren noves. A més, les nostres joies d'alt valor, disposen de certificat de taxació i autenticitat. Oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en totes les nostres joies.

Fes clic a: COMPRAR JOIES D'OR AMB BRILLANTS

VULL VENDRE

Si en canvi el que vols és vendre qualsevol joia d'or blanc amb brillants de segona mà, per fer-te amb uns euros i recuperar part de la seva inversió, no deixis de visitar la nostra secció "Vull Vendre", on podràs veure alguns dels nostres preus de compra (el que et paguem a tu) i un formulari de venda per sol·licitar-nos taxació de la joia que vols vendre'ns.

Fes clic a: VENDRE JOIES D'OR BLANC AMB DIAMANTS

Finalment, recorda que a la nostra joieria online estem especialitzats en la compra i venda d'infinitat de joies d'or de segona mà al millor preu de mercat. I no oblidis que si ho desitjes, ara pots fer-ho des de casa i d'una forma fàcil i ràpida.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar joies d'or amb brillants

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.