Per què regalar diamants?

Per què regalar diamants?

Hem escostat a Marilyn Monroe dir ¨Els diamants són els millors mics de les noies¨ i a Elizabeth Taylor afirmar que ¨Les noies grans necessiten diamants grans!¨. No hi ha dubte que aquesta pedre preciosa és part de moltes ocasions especials de les nostres vides, en concret de les fites de les relacions d’amor. Però exactament per què? 

Els antics grecs creien que els diamants eren astellis que queien de les estrelles del cel o ll’agrimes dels deus. Es van convertir en enblema tradicional de l’amor i el luxe, a més reis occidentals els an fet servir com a símbol de poder, força, coratge i  Los antiguos griegos creían que los diamantes eran astillas que caían de las estrellas del cielo o lágrimas de dioses. Se convirtieron en emblema tradicional del amor y lujo, además reyes occidentales los han usado como símbolo de poder, força, coratge i invencibilitat. 

Malgrat la seva antiga popularitat, no va ser fins 1447 quan l’arxiduc Maximiliano d’Austria li va regalar personalment a María de Borgoña un anell de compromís de diamants. Al que ella va respondre escrivint: “Al compromís matrimonial, la seva excel·lència ha de tenir un anell enfilat amb un diamant i també un anell d’or¨. 

Citant a De Beers ¨un diamant és per sempre¨. La bellesa d’una aquestes gemmes no es veu afectada pel pas del temps, no es desgasten ni perden brillantor, podrin passar 100 anys i aquest es mantindria tan bonic com sempre. Per això, han aconseguit adquirir aquest valor sentimental; és el tipus de joia que et pots deixar posada per tota l’eternitat. 

Al igual que els floquets de neu o les emprentes digitals, no n’hi ha dos diamants iguals i són una forma atemporal i excepcional en la que moltes parelles, familiars i amics comuniquen el seu amor a qui rebi aquest regal.  

Potser t’interessi: 

Bvlgari: joies per a l’etern homenatge 

Colecció de joies Tous

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.