Què fer amb les teves joies antigues?

Què fer amb les teves joies antigues?

Tot i que és cert que certes joies d'or que guardem encarnen algun tipus de valor sentimental, moltes vegades no sabem què fer amb aquelles que ja no fem servir o estan trencades; i és llavors quan ens preguntem si hi ha alguna cosa més que es pugui fer amb elles.

Vols un benefici econòmic o estètic? Et faria res desfer-te d'aquesta peça o la prefereixes conservar d'alguna manera? Avui compartim amb tu alguns suggeriments per ajudar-te a desempolsar aquestes antigues joies.

UPCYCLING

Imagina poder donar-li una volta a un antic anell que ha estat en la teva família per diverses generacions i que tingui un disseny completament nou i contemporani. Hi ha molts tallers de joieria que s'especialitzen en tornar o renovar l'aparença de peces antigues d'or, així que si li tens molt afecció a les teves aquesta és una gran opció.

RECYCLING

Considera convertir-les en una cosa nova! És clar, no totes les joies són atemporals però per sort pots donar-li nova vida a l'or gràcies a el reciclatge i crear juntament amb un joier de confiança el disseny que tu vulguis.

VENDA

Aquesta opció és la indicada si decideixes desfer-te de la teva joia i obtenir un guany immediat. I encara que semblin totalment antiquades davant els nous paràmetres de joieria tingues present que els materials de què estan fetes poden conservar el seu valor. Si optes per la venda a Renuevo t'oferim la màxima garantia de la mà dels nostres experts que t'ajudaran en el procés de taxació i venda ja sigui de manera online o presencial.

Si t'interessa realitzar la seva venda, clic al següent enllaç: VENDRE LES TEVES JOIES D'OR.

Finalment, aprofitem per informar-te que a Renuevo oferim la màxima garantia i confiança a l'hora de realitzar la venda de les teves joies d'or de segona mà. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en la compravenda d'or. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva joieria en línia de segona mà.

Galit

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.