És bon moment per invertir en or?

És bon moment per invertir en or?

Com i a on comprar or? ¿És veritablement rentable com a  inversió? ¿Quan és bon moment per invertir en or i quan haig de vendre?  

Gairebé sempre, en moments de crisis com en el que ens trobem ara amb la guerra de Rusia i Ucranïa, molts comencen a preguntar-se si és bon moment per invertir en or. ¿Per què passa això? Els actius financers a la borssa solen fluctuar molt ràpidament a la baixa en èpoques d’inestabilitat econòmica derivades d’aconteixements de gran escala. No obstant l’or és un recurs molt sol·licitat i segur que al llarg dels anys ha conservat o incrementat el seu valor i sol cotitzar-se a l’alça en les mateixes situacions d’incertesa. Amb el que, no nomès es redueixen les possibilitats de risc, sinó que a més poden generar grans values incrementatnt els nostres estalvis.

Al endinsar-nos en un mercat com aquest, és llògic tenir dubtes, que ens sembli força complicat o poc segur. I es que si no coneixes molt sobre el tema pot fer respecte invertir diners acumulant grans quantitats d’or al nostre joier. Per aquest motiu en el post d’avui intentarem resoldre totes aquelles dubtes o preguntes que et puguin sorgir en aquest nou camí.

No te’n oblidis, si vols un assessorament gratuït i sense compromís sobre comprar o vendre or pots contactar-nos fent click aquí.

Simplificant, invertir en or consisteix simplement en comprar or quan estigui en un bon moment i vendre’l quan el seu valor estigui més alt. Així obtindre’m grans beneficis amb una operació que no requereix de molt esforç més que estar pendent de la fluctuació del ser valor.

“Sempre que sabem quan i a on comprar, aquesta serà una inversió rentable”.

Quan es tracta d’adquirir una peça d’or, el menys recomanable és anar a joieries convencionals a on el preu estigui inflat, quelcom que es deu simplement a què és nou i/o són de dissenyadors més o menys reconeguts. I com avui aquí estem mirant joies per inversió, no ens interessa un disseny car i espectacular sino, que anirem a buscar peces clàssiques que tinguin suficients grams i el mínim valor possible: ens dirigirem al mercat de segona mà.  Podríem dir que ara és bon moment per comprar el màxim possible o per vendre (segons les teves necessitats). Si posem com exemple a Renuevo, és just el moment a on convergeixen peces de joieria amb preus veritablement baixos que van quedar abans de que esclatara exponencialment el valor de l’or i el preu de compra està cada dia més alt.

Tingues present que el que diferencia l’or dels diners és que no està regulat per un govern, sino que sempre dependrà directament de l’oferta i la demanda, el que el converteix en una inversió força segura ja que la tendència és que cada vegada que hi hagi una crisis el seu valor pujarà, a més es pot vendre ràpid i fàcilment a qualsevol moment.

Un altre dels beneficis és que no fa falta que siguis un expert en inversions ja que com deia abans, és un procés molt senzill que pot fer qualsevol persona amb el mínim coneixement en el tema. L’or és fàcil d’adquirir, no es deteriora i i amb tan sols vendre’l en el moment precís treuràs gran rendibilitat.

[Val la pena mencionar que mai és bó invertir tots els teus diners en un sol lloc, sino que la diversificació de laes inversions és quelcom que hauries de considerar]

Fins aquí han arribat els consells sobre com invertir en or, esperem haver resolt tots els teus dubtes.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

Potser t’interessi:

Quina és la millor qualitat d’or per joies?

Els significats ocults de les gemmes: Amatista

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.