En què fixar-te a l'hora de comprar una polsera amb brillants de segona mà

En què fixar-te a l'hora de comprar una polsera amb brillants de segona mà

Clic aquí per comprar una polsera amb brillants.

Al comprar polseres d'or de segona mà aconseguiràs estalviar una important quantitat de diners, i si aquestes disposen de brillants (o diamants) l'estalvi encara serà més significatiu. Això si, hauràs de tenir en compte certs aspectes i consells de compra per asegurar-te que la compra sigui un èxit.

En el post d'avui volem ajudar-te i per això et mostrem tot allò en el que hauràs de fixar-te a l'hora de comprar una polsera amb brillants de segona mà.

ASPECTES A TENIR EN COMPTE

Igual que passa en altres joies d'or amb pedres precioses presents en el mercat d'ocasió, les polseres amb brillants de segona mà poden arribar a tenir un preu elevat o molt elevat pel que hauràs de ser caut abans de realitzar la compra.

De forma breu, enumerem els principals factors als quals hauràs de prestar atenció:

1.- Sense ratllades, cops, trencaments, ...: la polsera ha d'estar en bon estat i sense cap tipus de desperfecte. Fixa't bé i dedica el temps que sigui necessari a comprovar-ho. No oblidis tenir present que el preu de la polsera haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació.

2.- Autèntiques: la polsera ha de ser d'or autèntic. Presta especial atenció a aquest aspecte.

NOTA: per ajudar-te a això et recomanem la lectura de "Com saber si una joia d'or és autèntica" i "Quines són les marques per identificar joies d'or".

3.- Vigila amb els brillants: de la mateixa manera que passa amb el tipus d'or, també hauràs de prestar atenció als diamants que pugui tenir la polsera de segona mà. Aquests han d'estar en òptim estat, fermament agafats a la polsera i ser autèntics.

NOTA: més informació a "Comprovar l'autenticitat d'un diamant".

4.- Sistema de tancament: és un dels elements amb més desgast de qualsevol polsera per la qual cosa comprova que estigui en òptim estat i que tanca correctament.

5.- Sense gravats: observa bé la polsera de segona mà i assegura't que no presenti cap tipus de gravat o inscripció (dates, noms, inicials)

6.- Baules: si la polsera és de baules, comprova que aquests estiguin en bon estat, sense trencaments, sense soldadures, ...

7.- Mida o mesura: les polseres amb brillants de segona mà tenen diverses mides (mida o talla), per la qual cosa és important que comprovis que et va bé i que és de la teva talla. Sempre que sigui possible emprova-te-la; en cas que no puguis, sol·licita al venedor quina és la seva talla.

8.- Pes joia i quirats del brillant/diamant: sol·licita aquesta informació ja que són factors importants i que influeixen directament en el preu final de la polsera. Recorda que només hauràs de pesar tot el que sigui or; resta del pes qualsevol peça que no sigui d'or (pedres precioses incloses).

9.- Polseres de marca: si la polsera amb brillants és de marca (Cartier, Chopard, Tous, Bvlgari, ...) és recomanable comprovar la seva autenticitat. Així mateix, tingues present que aquest tipus de joies seran ostensiblement més cares. Sol·licita al venedor si disposa del seu corresponent Certificat d'Autenticitat.

10.- Fes un contracte: si estàs pensant a comprar una polsera amb brillants de segona mà a un particular, recomanem que facis un petit contracte de compravenda en el qual quedi constància de totes les dades. El contracte ha d'incloure el nom, cognoms i NIF del comprador i venedor, la joia i les seves característiques (pes, descripció, mida, ...), preu de compra, data, ... També és recomanable incloure una fotocòpia de la joia en el propi contracte .

11.- Garantia: sempre que puguis, compra la teva polsera amb brillants en botigues online o establiments que siguin de la teva confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia. No oblidis demanar el tiquet o factura de compra.

Et convidem a visitar la nostra joieria, en la qual podràs comprar tot tipus de polseres amb brillants de segona mà, així com un altre tipus de joies d'or. No oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia en totes les nostres joies.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.