4 raons que fan que les joies Gucci siguin tan especials

4 raons que fan que les joies Gucci siguin tan especials

Què fa tan especial les joies de Gucci? 

Influent, innovadora i eclèctica, una marca que reinventa l’enfoc de la moda i redefineix el luxe d’aquest segle. Gucci representa el cim de la qualitat i artesania italiana. Hi ha algú que no hi hagi sentit a parlar de Gucci? La firma florentina fundada a 1921 s’ha guanyat el seu renom fins al punt que la revista Forbes la situa any darrera any en els primers llocs de les firmes més valuoses del món. 

Això és perquè podem trobar-nos un Gucci al llarg dels principals carrers de ciutats com Dubai o Londres amb una elitista clientela de figures notables, celebritats i reialesa europea.

En poques paraules, podem dir que GG es dedica a dissenyar roba, joies i accessoris de luxe per homes i dones. Malgrat això, avui parlarem de tot allò que necessites saber sobre la seva joieria. T’ho perdràs?  

Qualitat imaterials excel.lents 

Les joies Gucci estan elaborades per reconeguts artesans italians, i la seva producció està supervisada al 100%. A més utilitzen metalls preciosos d’origen ètic (com or de 18 quilats, platí o plata), gemmes i diamants lliures de conflictes.

Inclús, podem trobar peces innovadores com l’anell Gucci Icon Star realitzat en or de 18 quilats negre envoltat amb diamants a to.  

Versatilitat 

Tant per homes com per dones, podem trobar una varietat monumental d’anells, polseres, collarets, penjolls o arrecades. 

Valor de revenda 

Gràcies a la qualitat de l’elaboració i materials d’excel·lència, aquests accessoris poden durar tota la vida. Malgrat les persones van transformant el seu estil. Això vol dir que malgrat avui no estiguis pensant en comprar alguna cosa per vendre-la després, el dia de demà t’agradarà saber que pots canviar aquella peça que t’agradava sense perdre molts diners per una més adequada pel teu jo futur. I les joies Gucci et permetran fer-ho! 

Per últim.. és Gucci 

Aquella essència sofisticada i atemporal però a la seva vegada atrevida és el que forja el caràcter de la firma. Reconocible però inimitable. 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

 

Potser t’interessi: 

Diamants VS circonites: En què es diferencien? 

Com reconèixer un diamant i les seves qualitats?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.