Què diferència a Gibson de les altres marques de guitarres?

Què diferència a Gibson de les altres marques de guitarres?

Si ets fanàtic de la música, és molt probable que hagis sentit el nom de Gibson associat amb algunes de les millors peces al llarg del segle XX. Això és perquè Gibson existeix des de 1894, quan el fundador de la companyia, Orville Gibson, es va proposar crear alguns dels instruments més emblemàtics i estimats mai vistos en la indústria de la música.

La guitarra Gibson és una marca icònica que ha estat utilitzada per alguns dels grans del rock, blues, jazz i més. Amb una rica història que es remunta a més de 120 anys, Gibson és coneguda per la seva artesania de qualitat i dissenys clàssics. La companyia ofereix una àmplia gamma de guitarres acústiques i elèctriques adequades per a tots els gèneres i estils d'interpretació i continua estant a l'avantguarda de la innovació en el disseny de guitarres.

El llegat de les guitarres és immens i es pot veure clarament en marques com Ibanez o Yamaha que es van inspirar profundament en els seus models a l'hora de fabricar les guitarres i baixos. No només altres competidors, Gibson té altres marques subsidiàries molt conegudes com a Epiphone i Kramer que mostren l'ampli catàleg de la firma i la gran influència de les seves característiques guitarres.

El seu model més cèlebre és el famós Les Paul, que va ser desenvolupat pel conegut guitarrista, compositor i productor Les Paul, pioner en la fabricació de guitarres modernes. Va ser creada originalment el 1952 com una de les primeres guitarres elèctriques de cos sòlid del mercat. Fins avui, segueix sent un dels estils més populars del mercat a causa de la seva versatilitat que el fa adequat per al rock, el metall i el blues, així com per a molts altres gèneres.

A més de la seva impressionant línia de models premium Les Paul, Gibson també fabrica alguns dels millors híbrids acústic-elèctrics, inclosos els exemplars de les sèries Hummingbird, J-45 i SJ, que han estat utilitzats per artistes com Keith Richards i Eric Clapton a al llarg de les seves carreres. Per a aquells que busquen un so encara més vintage, també hi ha la sèrie ES, que ofereix un toc clàssic dels anys 50 amb característiques de rendiment modernes addicionals incloses.

Gibson continua fabricant models clàssics a través del seu Custom Shop al mateix temps que presenta dissenys innovadors, com la seva sèrie Robot Guitars, que utilitza tecnologia robòtica per permetre ajustaments d'afinació automàtics i canviar entre diferents configuracions de pastilles només prement un botó, perfecte per a els músics a qui els agrada experimentar.

Sens dubte, Gibson continuarà sent una de les marques més emblemàtiques de la història musical produint instruments atemporals que sempre sonaran genials amb un carisma inigualable sense importar el gènere en què es toquin.

Guillem

Productes relacionats

Gibson Les Paul Studio WR
Venut
Música E354128

Gibson Les Paul Studio WR

1.099,95 €
IVA inclòs
Gibson Les Paul Studio WR Ref: E354128. Estat de conservació: EXCEL·LENT I COMPLET. Se subministra amb funda original Gibson. Guitarra elèctrica Gibson Les Paul Studio WR (Wine Red) de 2020. Fabricada als Estats Units. Cos de caoba, tapa d'auró, alleujament de pes ultramodern, màstil de caoba, diapasó de palissandre, perfil del pal cònic prim, graella...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.