7 de març de 2023

Què diferència a Gibson de les altres marques de guitarres?

Si ets fanàtic de la música, és molt probable que hagis sentit el nom de Gibson associat amb algunes de les millors peces al llarg del segle XX. Això és perquè Gibson existeix des de 1894, quan el fundador de la companyia, Orville Gibson, es va proposar crear alguns dels instruments més emblemàtics i estimats mai vistos en la indústria de la música.

23 de gener de 2023

Què té d’especial la guitarra elèctrica Fender Telecaster?

A 1946, Leo Fender va llançar la primera guitarra elèctrica de cos al mercat. Un triomf de l'enginyeria moderna, aquest instrument innovador aplanaria el camí per a un estil de música i una tècnica d'interpretació completament nous: el rock and roll. I en la seva essència la Fender Telecaster.

7 de novembre de 2022

Com funciona un sintetitzador? Sintetitzador per a principiants

Triar un sintetitzador quan estàs començant a produir música, no és fàcil. En aquest post t'expliquem el que és un sintetitzador, les diferències que existeixen entre analògic i digital, monofonía i polifonia, a més d'ajudar-te a controlar els paràmetres, els controls i els extres. Si vols continuar aprenent del món del so, aquest és el teu blog!

27 de gener de 2021

Consells per comprar un instrument musical de segona mà

A l'hora de comprar un instrument musical al mercat d'ocasió, pot ser que t'assaltin diversos dubtes sobre si estàs fent una bona compra o no.

Per ajudar-te a això, en el post d'avui volem oferir-te una petita guia d'ajuda perquè puguis comprar un instrument de segona mà amb la màxima de les garanties.

11 de gener de 2021

Què comprovar al comprar una Fender Stratocaster de segona mà

Una de les guitarres elèctriques més venudes al mercat d'ocasió és Fender i en concret el seu model Stratocaster. Si estàs pensat en comprar-ne una, és important que tinguis en compte certs aspectes i que facis una sèrie de comprovacions per garantir que la teva compra sigui tot un èxit.

23 de desembre de 2020

Diapasó de maple i Pal rosa. Quines diferències hi ha?

Moltes vegades podem trobar un mateix model de guitarra, però amb una petita diferència que afecta el seu diapasó. I és que, en alguns exemplars de guitarra, unes presenten un color de la fusta del diapasó fosc i altres presenten un color clar.

Aquesta variació de color aporta alguna diferència o només és una qüestió d'estètica? En el post d'avui donarem resposta a aquesta pregunta.

7 de setembre de 2020

Tipus de pastilles i micròfons d'una guitarra elèctrica i acústica

A l'hora de comprar una guitarra de segona mà, és important que ens familiaritzem amb el tipus de pastilla (o micròfon) que poden tenir en funció de l'tipus de guitarra que es tracti (elèctrica, acústica, espanyola, ...).

Per això en el post d'avui analitzem les diverses pastilles que existeixen actualment tant per a guitarra elèctrica com acústica.

3 de juliol de 2020

Comprar online un teclat electrònic de segona mà

Si estàs pensant en comprar un teclat o piano electrònic de segona mà per tal d'estalviar-te alguns diners, no deixis de visitar la nostra botiga. A Renuevo comptem amb gran varietat de teclats de les millors marques (Yamaha, Korg, Casio, Nord, Roland, ...) i tots ells perfectament revisats i comprovats pels nostres experts.

Disposem de teclats i pianos electrònics, sintetitzadors, pianos d'escenari, òrgans electrònics, teclats arranjadors, ... de segona mà al millor preu.

29 de juny de 2020

Vendre online una guitarra Fender de segona mà

Clic aquí per vendre la teva guitarra Fender.

Un dels instruments musicals que més presència té en el mercat d'ocasió és la guitarra elèctrica, i Fender una de les marques amb més presència.

Si vols vendre una guitarra Fender i vols fer-ho de forma fàcil i ràpida, la nostra recomanació és que ho facis a través de qualsevol plataforma, App o botiga via online i amb presència a internet.

Product added to compare.