Què comprovar en comprar un portàtil ASUS de segona mà? (Part 1)

Què comprovar en comprar un portàtil ASUS de segona mà? (Part 1)

Asus (ASUSTeK Computer Inc) és una corporació multinacional fundada el 1989 i ubicada a Taiwan. En el seu catàleg trobaràs tot tipus d'articles i productes electrònics (plaques base, targetes gràfiques, accessoris, ordinadors PC, portàtils, tablets, monitors, ...). Asus es troba en una de les primeres posicions pel que fa a venda mundial total d'ordinadors.

Si estàs pensant en comprar un dels seus portàtils en el mercat d'ocasió, per tal d’estalviar una mica de diners, és important que tinguis en compte una sèrie d'aspectes. A continuació et mostrem uns interessants consells sobre tot el que has de comprovar si vols comprar un portàtil Asus de segona mà.

QUIN PORTATIL ASUS TRIAR?

Actualment, al mercat pots trobar infinitat de portàtils Asus. N'hi ha pensats i dissenyats per a tot tipus d'usuaris (estudiants, professionals, gamers, enginyers, dissenyadors gràfics, ...) i per tant a preus molt dispars. Per això, el primer que hauràs de comprovar és quin tipus de portàtil Asus de segona mà necessites. Sempre has de comprar aquell que cobreixi les teves necessitats.

Per ajudar-te a triar el que més et convingui, et mostrem les diferents famílies de models de portàtils (Notebook) Asus que existeixen actualment:

- Asus Zenbook: gamma de portàtils (ultrabook) lleugers i compactes. Prestacions elevades. Normalment realitzats en materials d'alta qualitat. Disposa de diferents mesures de pantalla.

- Asus ROG (sèrie Gaming): portàtils dissenyats per jugar i que seran indicats per gamers. Disposen de pantalles alta resolució, processadors d'última generació, elevada memòria RAM, targetes gràfiques d'alta qualitat, ...

- Asus sèrie N: portàtils realitzats per oferir una bona experiència multimèdia. Pantalla, targeta gràfica i altaveus d'alta qualitat. Materials usats per a la seva construcció també solen ser de qualitat.

- Asus sèrie K: podríem considerar-los com la gamma mitjana d'Asus. Acabat correcte, potència correcta, ...

- Asus sèrie X: portàtils de gamma mitjana, podent escollir entre configuracions més senzilles o altres de major potència.

- Asus ChomeBook: són portàtils elegants i de mida compacta. Poden resultar molt útils per a entorns educatius. Molt fàcils d'usar gràcies al sistema operatiu Chrome OS.

- Asus sèrie E: portàtils petits (11,6 ") i indicats per a una gran mobilitat. Dissenys elegants. No solen ser molt potents. Perfectes per a treballs ofimàtics bàsics.

- Asus VivoBook: són portàtils convertibles (portàtil i Tablet).

Altres aspectes que també hauràs de considerar són les especificacions tècniques que hauria de tenir el portàtil que necessites. Has de tenir en compte en processador, memòria RAM, disc dur, disc dur SSD, targeta gràfica, mida pantalla, pes, ...

En la següent part d'aquest post, analitzarem totes les comprovacions de funcionament que has de fer abans de comprar-ne un.

I finalment, recorda que a Renuevo (Botiga de segona mà) estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de portàtils de segona mà al millor preu. Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar portátil Asus de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.