Què fer abans de vendre un ordinador de segona mà?

Què fer abans de vendre un ordinador de segona mà?

Fes clic aquí per vendre un ordinador de segona mà.

Un dels articles més venuts al mercat d'ocasió és l'ordinador i cada dia són més aquells que per diferents motius (recuperar inversió, guanyar una mica de diners, ...) decideixen desfer-se del seu equip informàtic.

Si tu també vols vendre el teu, aquest post t'interessa, ja que mostrem tot allò que sempre has de fer abans de vendre un ordinador de segona mà.

NOTA: els següents consells són útils tant si vas a vendre un ordinador PC, un portàtil, un Workstation, ultrabook, ordinador domèstic, ordinador professional, ...

CONSELLS PER VENDRE UN ORDINADOR USAT

Sempre que anem a vendre un ordinador de segona mà, és important tenir en compte certs aspectes, que sens dubte ens ajudaran a vendre’l abans i a un millor preu.

- Neteja: no oblidis mai netejar l'ordinador juntament amb tots els seus perifèrics i accessoris. Una neteja adequada de l'ordinador PC o portàtil genera una major confiança (bàsic en articles de segona mà).

- Còpia de seguretat: abans de desfer-te del teu ordinador, és important que facis una còpia de seguretat (o backup) de tots els teus arxius, ja siguin documents, fotos, vídeos, pel·lícules, ...

- Neteja les dades: un cop realitzat un backup del teu disc dur, és recomanable esborrar tota la informació que tinguis en ell. Has d’esborrar tots els arxius (documents, fotos, ...) perquè el futur propietari no hi tingui accés.

- Elimina dades navegació: per evitar disgustos, és més que recomanable que eliminis totes les dades de navegació (cookies, contrasenyes / contrasenyes, historial, ...) de tots els navegadors web que utilitzis (Explorer, Chrome, Firefox, Opera, ...).

- Esborrar compte usuari: pot resultar molt útil esborrar el nostre compte d'usuari i crear-ne un de nou. D'aquesta manera aconseguirem deixar l'ordinador net i preparat per al nou usuari.

- Formatar-lo: mitjançant els passos anteriorment comentats aconseguirem deixar l'ordinador preparat per al nou propietari, però si volem anar un pas més enllà, la millor manera de fer-ho és mitjançant el formateig o hard reset. Al formatar el nostre ordinador esborrarem tota la nostra informació i aconseguirem deixar-lo com nou.

- Funcionament: abans de vendre’l és recomanable que verifiquis que tot funciona correctament. Presta atenció especial a la bateria, el carregador, teclat, pantalla, trackpad, altaveus, ...

- Preu de venda: cerca per internet (webs, plataformes, ...) quin és el preu aproximat pel qual s'està venent el mateix ordinador. D'aquesta forma aconseguiràs establir un preu competitiu que permeti realitzar la venda el més aviat possible.

- Accessoris i caixa original: afegir la caixa o qualsevol altre accessori que poguessis tenir sempre permet pujar una mica el preu i fer l'ordinador més atractiu als futurs compradors.

Si estàs interessat en vendre un ordinador de segona mà et convidem a visitar la secció "Vull Vendre" de la nostra botiga online. En ella podràs veure alguns dels nostres preus de compra (el que et paguem a tu) i sol·licitar-nos taxació de qualsevol ordinador que vulguis vendre.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.