Com vendre el meu portàtil de segona mà a Renuevo?

Com vendre el meu portàtil de segona mà a Renuevo?

Vendre el teu vell ordiador portàtil a Renuevo pot ser nou per a tu, a l’igual que per a molts altres clients nostres. Freqüentment ens pregunten com és el procés de compra, és a dir, com vendre aquí un portàtil de segona mà. És per això que avuí aclarirem les preguntes freqüents més importants i t’explicarem com funcionem en cada ocasió.

Imaginem que avui vols vendre un portàtil, contactes amb nosaltres per a la taxació i quedem en un preu de compra. Llavors… Que fem ara?

Aquest és el pas a pas!

  • Ens indiques el dia de recollida del teu producte.
  • Ens deixes el teu (Nom, DNI, telefo i un correu electrònic)
  • T’enviem via email la informació de compra, contracte i instruccions d’empaquetament i etiquetes de recollida.
  • Arriba el dia de la recollida! L’entregues seguint les instruccions.
  • Un cop el portàtil ens arriba a les nostres ofiines, el Product Manager, especialistade la gestió de la familia del producte en concret s’encarregarà de revisar que tot esitigui en ordre i se t’efectuarà la transferència.

Llavors… Per què necessiteu les meves dades?

Les dades són per fer el contracte de compravenda que fem amb tots els clients en cada transacció per complir amb la llei de compravenda i deixar constància de la relació entre les dues parts.

Com haig d’empaquetar-ho?

Segons el tipus de producte hauràs d’aconseguir una caixa en qualsevol papereria u oficina de correus i recobrir el producte amb paper de bombolles per a que arribi sense cap desperfecte.

Que passa si venen i no estic?

Acordem previament un dia i si prefereixes una franja horaria de matí o de tarda. Si per algún motiu no passen o per algún motiu no et trobes disponible per entregar el teu portàtil, despreocupat! Reprogramem  una altre ordre de recollida.

I si es perd durant l’enviament?

Tenim molt poques incidènciesd’aquesta mena, treballem amb 2 operadors logístics per enviaments nacinals i internacionals. Quan s’extravia un paquet obrim una incidència al nostre operador logístic, qui obre una investigació interna per esbrinar què ha succeït. Renuevo sempre assumeix la responsabilitat de perdua quan aquesta ha estat provocada per l’operador logístic. En aquest cas rebràs els diners del preu pactat, però compte, si el producte arriba en mal estat seria responsabilitat teva, per això és tan important embalar-ho seguint les instruccions que t’enviem. 

Quant rebo el pagament?

La transferència es fa una vegada s’ha revisat el producte i verifiquem que les característiques i l’estat corresponen al portàtil acordat. El temps entre que te’l recollim i efectuem el pagament és d’aproximadament 4-5 dies laborables (de dilluns a divendres).

Per què no es fa el pagament abans d’enviar el portàtil?

Com empresa de compravenda és la solució més eficient per evitar fraus. A més a més, ens avalen 20 anys d’experiència i les més de 600 ressenyes positives dels nostres clients a google.

Quines garanties tinc?

Juntament amb el correu rebràs el contracte de compravenda amb les nostres dades fiscals, quant et fem la compra rebràs per correu un comprovant de transferencia del nostre banc.

Recorda que arriben en dies laborables, pel què, si cau en caps de setmana o dies festius, no serà fins al següent dia després d’efectuar la compra.

Aquest és el procés que utilitzem amb tots els nostres clients, fem recollida a tota Espanya. Àgil i senzill, en 4-5 dies tens el teu pagament. Si vens presencialment a la nostra botiga et fem el pagament inmediatament. També el responsable del departament d’informàtica estarà en contacte directe amb tu durant tot el procés per anar informant-te sobre els avanços.

Has fet ja un procés de recollida amb nosaltres? Què tal la teva experiència?

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Jorge.

Potser t’interessi:

Tipus de gràfiques a un ordinador Quina és l’adeqüada per tu?

4 consells per comprar un MacBook de segona mà

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.