Consells per comprar un portàtil Workstation de segona mà (Part 1)

Consells per comprar un portàtil Workstation de segona mà (Part 1)

Una estació de treball portàtil (o un portàtil Workstation) és aquell ordinador portàtil dissenyat i fabricat per oferir un altíssim rendiment, especialment en tasques d'alta complexitat, com pot ser les destinades a treballs tècnics o científics. També resultaran gairebé imprescindibles per a realitzar tasques d'edició de fotografia i vídeo professional, programari per a enginyeria i arquitectura (Autocad, Inventor, Maya, ...), programari per a càlculs matemàtics, disseny gràfic, ... I evidentment, que tinguin la capacitat de ser portàtils.

Aquest tipus d'ordinadors solen ser cars, pel que acudir al mercat d'ocasió sol ser una bona opció per estalviar alguns diners. Per això i per ajudar-te en la seva compra, en el post d'avui et mostrem certs consells i recomanacions perquè puguis comprar un portàtil Workstation (estació de treball) de segona mà.

ESTACIÓ DE TREBALL PORTÀTIL

Abans de comprar un d'aquests equips, has de parar atenció i fixar-te en certs aspectes per no equivocar-te en la teva elecció. Els més importants i que sempre has de tenir en compte són:

1.- Especificacions tècniques: fixa't en la memòria RAM, el processador, la targeta gràfica, disc SSD, ... Has d'estar segur que la configuració et servirà per poder treballar amb els programes que el teu necessitis i que sols utilitzar.

2.- És realment una Estació de treball?: el portàtil no només ha de ser potent. Perquè pugui ser considerat un portàtil Workstation ha de tenir altres característiques (font d'alimentació potent, sortides de vídeo, sistema de refrigeració potent, ...). Per verificar que ho sigui, busca a internet el model exacte i comprova-ho.

Alguns dels models més coneguts de portàtils WorkStation de segona mà són:

- HP: gamma Zbook

- Dell: gamma Precision

- Lenovo: gamma Thinkpad P

- Apple: gamma MacBook Pro

- Toshiba: gamma Satellite Pro

- Mountain: gamma Graphite, Graphite VR i Iridium

- MSI: gamma WT60 i WT72

3.- Disseny: els portàtils Workstation de segona mà no solen disposar d'un disseny massa atractiu. Tot i això, abans de comprar-ne un fixa't en que els materials usats per a la seva fabricació siguin de qualitat.

4.- Connexions: comprova que el portàtil disposi de totes les connexions que necessites (VGA, DVI, HDMI, MniDP, RJ-45, USB, Thunderbolt, E-Sata, ...

5.- Lector d’emprempta Digital: si vols que el portàtil disposi d'aquesta funció, verifica que el model que compraràs disposa d'ella.

A la segona part d'aquest post, ens centrarem en totes aquelles comprovacions que hem de realitzar per verificar que el portàtil Workstation de segona mà funciona perfectament.

Finalment, aprofitem per informar-te que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) pots comprar o vendre tot tipus de portàtils WorkStation de segona mà al millor preu. I no oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com comprovar la pantalla d'un portàtil de segona mà

Consells per comprar un portàtil Gaming de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.