Consells per vendre un iPad Pro de segona mà

Consells per vendre un iPad Pro de segona mà

L'iPad Pro és el model actual més potent i més car de les tauletes d'Apple. Pel que si en disposes d'un, però no el fas servir, realitzar la seva venda al mercat de segona mà és una fantàstica oportunitat per guanyar una mica de diners.

En el post d'avui et mostrem alguns petits consells perquè puguis vendre el teu iPad Pro de segona mà d'una forma fàcil i el més exitosa possible.

VENDRE IPAD PRO DE SEGONA MÀ

A Renuevo disposem d'una dilatada experiència en el que a compra i venda d'articles de segona mà es refereix, i creiem que si vas a vendre un iPad Pro, és important que tinguis en compte alguns consells, recomanacions i trucs perquè puguis vendre’l al millor preu.

A continuació t’enumerem els que creiem són de major rellevància:

- Abans de vendre’l, neteja'l el millor que puguis. Un producte ben net sempre resultarà més atractiu i transmet molta més confiança

- Posa un preu atractiu, ni molt car ni molt barat i que sobretot vagi d'acord al seu estat de conservació.

NOTA: pot ser que t'interessi la lectura de "Com calcular el preu de venda d'un producte usat (Part 1) i (Part 2)"

- Hi ha 2 models d'iPad Pro i cada un té el seu preu. Fixa't bé en quin és el teu model abans de calcular el preu de venda (iPad Pro 9,7 polzades i iPad Pro 12,9 polzades). Així mateix, també hauràs de tenir en compte la capacitat de l'iPad Pro (32 GB, 128GB, 256GB)

- No oblidis desbloquejar el teu iPad Pro de segona mà. Borra, treu, elimina qualsevol PIN, Touch ID, ... El futur comprador ha de rebre l'iPad lliure de passwords i contrasenyes. Aprofita per esborrar tota la teva informació personal, comptes de correu, compte iCloud, comptes de Facebook, Twitter, ...

- Recorda retirar la targeta nano SIM abans de vendre’l. (Suposant que sigui el model Wi-Fi + Cellular)

- Una de les millors recomanacions és formatar l'iPad Pro, per d'aquesta manera deixar-lo amb la seva configuración original de fàbrica. És a dir, com si fos nou. Abans de fer un formateig, recorda que hauràs de realitzar una còpia de seguretat o backup de tot el contingut que vulguis conservar.

NOTA: trobaràs informació dels passos que has de fer en "Com formatar (hard reset) un iPad Pro de segona mà".

- Per evitar futurs problemes, verifica que el funcionament de l'iPad és el correcte. Comprova totes i cadascuna de les principals funcions (sistema tàctil, càrrega correcta, càmera fotos i vídeo, altaveus, botons, ...

- Recorda sempre afegir el carregador al costat del iPad Pro. I si és possible, no oblidis acompañar-lo de la seva caixa original.

- No oblidis consultar la secció "Vull vendre" del nostre web, en què trobaràs infinitat d'iPad's de segona mà amb el nostre preu de compra. És a dir, el preu que et paguem a tu, si ens el vens.

>> Consulta a quina PREU pots VENDRE EL TEU iPAD PRO DE SEGONA MÀ.

I finalment, recorda que a Renuevo (Botiga Online de Segona Mà) ara pots vendre el teu iPad Pro o qualsevol altre producte usat d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un iPad Pro de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.