Com netejar un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà

Com netejar un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà

En un anterior post ja et vàrem deixar algunes recomanacions sobre el que has de tenir en compte a l'hora de comprar o vendre aquesta coneguda pantalla de la marca Apple (Comprovació d'un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà).

Avui en canvi ens centrarem en la seva neteja, sense cap dubte un factor important tant si vols vendre o comprar-ne una al mercat de segona mà.

NETEJA APPLE THUNDERBOLT DISPLAY DE SEGONA MÀ

A l'hora de vendre un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà, és important que el seu aspecte visual sigui òptim. Tingues present que un producte ben cuidat i net, et permetrà pujar una mica el preu de venda i oferir una sensació de major garantia al futur comprador.

Així mateix, si recentment has comprat un d'aquests monitors en el mercat d'ocasió, una neteja a fons et permetrà millorar la seva aparença i deixar-lo en un millor estat de conservació.

COM EL NETEJO?

Per realitzar una correcta neteja d'un monitor Apple Thunderbolt Display, els passos a seguir són els següents:

Neteja Externa:

Per netejar aquest monitor/pantalla només necessitarem un drap tipus microfibra que sigui suau i que no desprengui cap tipus de borrissol. El passarem tant per la part davantera, com per la part posterior. No oblidis netejar el peu de subjecció de la pantalla. També és aconsellable netejar totes les connexions del darrere de la pantalla, per a això la millor manera de fer-ho és mitjançant una mini-aspiradora o amb l'ajuda d'una llauna d'aire comprimit.

NOTA: recorda que en cap cas has d'utilitzar productes químics que continguin alcohol o acetona, com ara netejavidres.

Neteja Interna:

Si després d'una exhaustiva neteja de la pantalla, no aconsegueixes que la part davantera (vidre) quedi del tot bé, pot ser que es degui al fet que la brutícia es trobi a la part interna de la pantalla. Per netejar correctament la pantalla, pot ser que sigui necessari retirar el vidre davanter de l'Apple Thunderbolt Display.

El vidre davanter està subjecte i fixat al cos del monitor mitjançant uns imants, pel que no és massa complicat retirar-lo. A continuació et mostrem com pots fer-ho:

- Pas 1: desconnecta el cable del corrent del monitor, així com tots els cables que puguin estar connectats a la pantalla.

- Pas 2: utilitza uns guants per no embrutar el vidre amb les teves empremtes (preferiblement d'algun material tipus làtex)

- Pas 3: col·loca algun tipus de drap, manta, tovallola, ... a la taula on tinguis la pantalla. Un cop retirat el vidre, ens servirà per poder deixar-lo a sobre, sense que hi hagi perill a que el vidre es ratlli.

- Pas 4: en alguna de les cantonades frontals superiors de la pantalla, enganxarem una ventosa de mida mitjana (pot servir la ventosa del suport d'un GPS per cotxe)

- Pas 5: mentre aguantes fermament l'estructura metàl·lica de la pantalla (perquè no es mogui i balancegi), tira de la ventosa cap a tu. Comprovaràs que el vidre comença a desenganxar-se de la pantalla. Introdueix la mà per la part superior (la qual ja s'ha desprès dels imants) per ajudar-te a retirar per complet el vidre.

- Pas 6: neteja el vidre retirat per les dues cares. I amb l'ajuda d'un drap de microfibra (i sense pressionar massa) neteja la superfície del panell LED de l'interior del monitor.

- Pas 7: torna a col·locar el vidre al seu lloc. Recorda que primer has de encaixar a la part inferior.

Finalment, recorda que si vols comprar o vendre el teu monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà, pots fer-ho mitjançant la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà) d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Consells per comprar un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà

Com comprovar la pantalla d'un Mac de segona mà

Comprovar la targeta gràfica d'un MacBook de segona mà (Part 1) i (Part 2)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.