Comprovar la targeta gràfica d'un MacBook de segona mà (Part 2)

Comprovar la targeta gràfica d'un MacBook de segona mà (Part 2)

El la primera part d'aquest article vas poder esbrinar els aspectes bàsics a l'hora de detectar que la pantalla d'un Macbook no funciona correctament i que possiblement es degui a la seva targeta gràfica.

En aquesta, ens centrarem en descriure aquells errors o fallades que es produeixen a causa d'un error en la targeta gràfica d'un MacBook de segona mà.

DETECTAR UNA TARGETA GRÀFICA QUE NO FUNCIONA

Aquests són alguns dels símptomes que poden ser deguts a una targeta gràfica que no funciona correctament:

1.- Bloquejos del sistema: és possible que a l'iniciar el MacBook no es mostri cap tipus de error, per la qual cosa sempre és aconsellable que treballis amb ell durant una estona. Alguns usuaris han detectat models de MacBook Pro que de sobte i sense cap motiu es queden totalment bloquejats, podent ser a causa d'un mal estat de la targeta gràfica.

2.- Decoloració de la pantalla: comprova que els colors són "normals" i no hi ha una decoloració excessiva dels mateixos.

3.- Imatges duplicades o distorsionades: comprova que no es dupliquen les finestres que puguis tenir a la pantalla (programes, finder, ...). Un altre indicatiu poden ser imatges totalment distorsionades.

4.- Píxels morts: si es mostren píxels morts de forma desordenada i no sempre els mateixos, també pot ser degut a una fallada de la targeta de vídeo.

5.- Ratlles horitzontals o verticals: en ocasions poden aparèixer tot tipus de ratlles a la pantalla del MacBook de segona mà.

6.- Zones enfosquides o zones negres: comprova que tota la imatge es mostra de forma correcta i no hi ha zones negres.

TARGETA GRÀFICA O MEMÒRIA RAM?

Hi ha ocasions en que un mal funcionament del vídeo d'un MacBook de segona mà, pot ser degut al mal estat de la memòria RAM i no a una fallada de la targeta gràfica. En el cas que el problema estigués en la memòria RAM, per solucionar el problema hauríem de substituir aquesta per una de nova.

Un mal funcionament o error de la RAM pot generar línies horitzontals a la pantalla del MacBook, fent-nos creure que la targeta gràfica no funciona correctament. En canvi, les línies verticals normalment si que s'hauran a una targeta gràfica (o de vídeo) defectuosa.

NOTA: disposes de més informació sobre com es troba la memòria RAM en "Com comprovar l'estat de la RAM d'un MacBook de segona mà"

Acabem recordant-te que a Re-Nuevo comprem i venem portàtils MacBook de segona mà al millor preu. Ara pots fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda a través de la nostra botiga online (www.renuevo.cat).

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Comprovar la targeta gràfica d'un MacBook de segona mà (Part 1)

Consells per comprar un MacBook Pro de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.