4 consells per comprar un MacBook de segona mà

4 consells per comprar un MacBook de segona mà

Quan arriba l’hora de comprar un nou portàtil a molts ens ve a la ment un MacBook, això es deu a que és una de les opcions més potents del mercat. Es clar que el seu preu sol ser elevat , pel que comprar-lo a una botiga de segona mà pot ser força favorable, això sí, has de saber escollir bé. A Renuevo els Mac es troben en el ranking dels més sol·licitats, així que et donarem tots els consells que fan servir els nostres experts per observar i conèixer aquest ordinador.  Avui et portem la guia definitiva per comprar un MacBook de segona mà, descobreix els 4 aspectes més importants a tenir present!

 (veure MacBook disponibles) 

MODEL

Existeixen 2 models de Mac, Macbook Pro i Macbook Air. El Pro té certes característiques més enfocades al rendiment, solen tenir millor processador i més capacitat d’emmagatzematge a més de tenir un accés molt funcinal gràcies al seu Touchbar i Touch ID que porten tots els de 2021. Si fas disseny, producció de video, programació o simplement vols un millor rendiment, llavors necessites un Pro. El Macbook Air és un model més per tasques diàries i d’ofimàtica, pel que les característiques s’adapten més per un ús quotidià. Més lleuger i transportable és ideal per estudiants i gent que vulgui tenir un portàtil top amb bon rendiment per tasques senzilles.

Ja t’has decidit pel teu model? És l’hora de començar a mirar les condicions!

ANY

L’any és de les dades més importantsa l’hora de comprar un Mac. A Renuevo no comprem Macs superiors a 5-6 anys d’edat, pel que si vols un et recomanem que busquis de 2015-2016 en endavant, fer això et garantitzarà molts anys més amb el teu Macbook i menys problemes de rendimient.

CICLES DE CÀRREGA

Conèixer els cicles de càrrega és funamental a l’hora de saber quanta canya se li ha donat a la bateria. Apple anuncia que les bateries útils dels seus Macs van de 0 fins 1000 cicles de càrrega, a partir de 1000 compta perquè la bateria podria començar a anar a pitjor. Malgrat també influeix l’estat de conservació que li han donat. Recomenem comprar només aquells equips amb menys de 500 cicles, a Renuevo només venem aquells que compleixin amb aquest requisit per garantir un bon funcionament de bateria a llarg termini. 

ESTÈTICA

La conservació externa tambié és primordial, no només per l’apariència sino perquè pot aportar-te força informació sobre possibles disfuncions o danys del portàtil provocats per algún cop que hagi patit. Un Macbook amb un cop proper a algún port, Staingate a la pantalla, rascades força visibles ens hauria de donar què pensar a l’hora de comprar-lo, i es clar és preferible evitar-ho.

Com veieu, no ens endinsem molt a la part de components ja que cada Mac té les seves pròpies característiques i has d’escollir un que s’adapti a les teves necessitats. T’hem compartit els 4 elements bàsics i fonamentals a tenir present a l’hora de comprar un Macbook de segona mà Esperem haver-te donat un cop de mà! De totes formes, si vols assessoria personalitzada pots  contactar amb els nostres experts que t’ajudaran a trobar el millor portàtil per tu a Renuevo.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Jorge

Potser t’interessi:

Diferents tipus de pantalla i resolucions: per qui són recomanats?

Tipus de gràfiques a un ordinador: quin és l’adequat per tu?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.