3 portàtils amb preus renovats

3 portàtils amb preus renovats

Lenovo Thinkpad 480s

Comencem amb el títol dels Thinkpad que ens queda, el model 480s. Aquest portàtil és perfecte per treballs remots , pesa només 1.5kg i té un excel·lent rendiment de bateria. Porta un procesador i5-8250U que és més que suficient per treballs d’oficina, a més el millor són els seus 16GB de RAM, així que si tu ets com jo i t’agrada tenir moltes finestres obertes al mateix temps, no tindràs cap tipus de problema.

Pasem a un detall molt rellevant a l’abast de pocs que Lenovo fa molt bé en els seus models, el lector d’emprenta, alguna cosa que ofereix un plus de comoditat. Personalment el teclat és la meva part preferida en aquest portàtil, tecles degudament separades, molt còmodes al tacte i amb una sensibilitat  que no he vist en una altra marca.  També destacar els seus 512GB SSD que és una bona capacitat d’emmagatzematge per un portàtil de 650€. Sense dubte, una de les nostres millors opcions en relació qualitat preu. 

MSI Prestige A10SC

Aquest portàtil ve b un petit inconvenient a la bateria és que no mostra més del 60% de càrrega malgrat així només té un 11% de deteriorament a màxima potència al voltant de 2 hores i mitja. Visualment és un dels meus portàtils preferits per diferents motius:

  • Les vores de la pantalla són molt prims, això li dona amplitud a les 15’6 pulsades.
  • El touchpad és ampli i té inclós un lector d’emprenta.
  • El color blau elèctric de les vores del touchpad i la carcassa junt amb el gris fosc el fan un portàtil elegant i vistós.

A part de la seva aparença, el seu interior és una veritable màquina com ja ens té acostumats MSI, en la seva gamma Prestige aquest portàtil compta amb característiques de gamma alta, resumint: i7-10, 16GB de RAM, 1TB SSD, GTX1650 Dedicada. Aquest model pot soportar jocs, programes pesats i molta mobilitat ja que gairebé pesa 1.6Kg. El seu preu original és de 1050€ però ara te’l pots endur per 950€.  

LENOVO Yoga 920

Tagrada Star Wars? Aquest portàtil és una edició limitada que té un disseny inspirat en la famosa saga. Lenovo està fent les coses bé amb els seus portàtils de la gamma Yoga. A part del disseny, el Lenovo Yoga 920 és un portàtil convertible amb pantalla tàctil i 360 graus de mobilitat que canvia a Tablet quan ho requereixis, també compta amb un llapis  digital de gran precisió i unes bisagres de metall que donen rigidesa a la mobilitat de la pantalla que compta amb una resolució de 4k. Malgrat el seu i7-8 no destaca massa per la seva potencia, però sí per la seva versatilitat i rendiment, la bateria pot durar 8 hores i és perfecte per fer tot tipus de tasques ofimàtiques i de disseny. El seu nou preu és de 850,00€.

Esperem haver-te ajudat a trobar el teu proper ordinador de segona mà a un preu increïble.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Jorge.

 

Potser t’interessi:

Portàtils MSI de segona mà, Què hi ha a Renuevo?

4 motius per comprar un portàtil gaming (malgrat no siguis gamer)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.