Botiga de fotografia de segona mà

Botiga de fotografia de segona mà

En el post d'avui volem parlar-te d'una de les seccions de la nostra botiga més visitades i més apreciada per tots els aficionats a la fotografia. Ens referim a la secció de material fotogràfic de segona mà.

Sens dubte, una excel·lent secció en la qual trobaràs càmeres digitals rèflex, càmeres compactes, objectius fotogràfics, accessoris, .... Totes a un preu d'oportunitat i amb 1 any de garantia.

FOTOGRAFIA DE SEGONA MÀ

Cada dia són més els que opten per fer-se amb equips fotogràfics de segona mà, ja que d'aquesta manera aconsegueixen un bon estalvi en les seves compres. Així mateix, acudir al mercat d'ocasió també permet fer-te amb equips d'alta gamma (càmeres rèflex, objectius, teleobjectius, flaixos, ...) que potser no podries comprar nous a causa del seu elevat preu.

A la nostra botiga de fotografia ens visiten infinitat de clients: fotògrafs professionals, estudiants de fotografia, aficionats amateurs, fotoperiodistes, ...

Podràs comprar a qualsevol de les nostres categories:

- Càmeres digitals compactes

- Càmeres digitals rèflex

- Càmeres clàssiques

- Objectius fotografia

- Prismàtics i telescopis

- Flaixos i accessoris fotografia

També volem recordar-te que a Renuevo (Botiga de segona mà) no només venem equips de fotografia, sinó que també els comprem. Així que ja saps, si estàs pensant en vendre algun article de fotografia usat, visita la nostra secció "Vull Vendre" i t'informarem sobre la quantitat de diners que podem donar-te per el teu article.

I no oblidis que pots comprar o vendre a la nostra botiga online d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Et convidem a visitar-nos!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.