16 de novembre de 2023

Els Secrets del Teleobjectiu: Apropa el Zoom!

Alguna vegada t'has preguntat què és això d'un teleobjectiu que els fotògrafs sempre esmenten? Prepara't, perquè ens submergirem en el màgic món de les lents de gran longitud. Aquestes meravelles de la fotografia són com el zoom a la teva càmera, però en esteroides.

30 de maig de 2023

Darrera de les imatges nítides i vibrants de Fujifilm: La història del sensor X-Trans!

Hola a tots els amants de la fotografia! Avui ens submergirem en el fascinant món de Fujifilm i la seva revolucionària tecnologia de sensor anomenada X-Trans. Si ets un entusiasta de la fotografia o simplement tagrada capturar moments especials amb la teva càmera, aquest article és per a tu! Acompanya’ns mentre viatgem en el temps i explorem la història, les dades i les dates clau que van portar al desenvolupament de l'increïble sensor X-Trans de Fujifilm.

25 d’abril de 2023

Fotografies Increïbles, els millors Programes per edició fotogràfica.

L'edició fotogràfica és una de les parts més importants en la creació d'imatges espectaculars. Els fotògrafs professionals sempre busquen programes d'edició que els ofereixin una gran varietat d'eines per millorar i retocar les fotografies. 

6 de febrer de 2023

Com fer increïbles fotos de naturalesa amb un teleobjectiu?

Si vols fer bona fotografia de la naturalesa, has arribat al lloc adequat.

Siguis un fotògraf que acabes de començar, el teu hobby, avançat o de nivell professional, aquí trobaràs trucs, idees, consells o inspiració per a gaudir de dues de les coses més meravelloses de la vida: la fotografia i la naturalesa.

11 de gener de 2023

5 Consells per començar amb el teu negoci de fotografia

Començar a un negoci de fotografia professional pot ser una aventura emocionant i gratificant. Amb la combinació correcta de planificació, preparació i passió, pots tenir èxit en aquesta industria competitiva. 

Aquí hi van cinc passos per a ajudar-te a començar:

29 de novembre de 2022

Què és l'Efecte Bokeh o Profunditat de Camp?

La paraula Bokeh prové de la paraula japonesa “boke” (暈け) que significa desenfocament o falta d'enfocament, es pronuncia boké.

6 de setembre de 2022

Com fer la foto perfecta d'una papallona?

Fotografiar la flora i la fauna té un encant inigualable i a molts fotògrafs ens entuasiasma. Però com cada cosa té els seus secrets tècnics, per això avui et donarem els consells que necessites per endinsar-te en l’univers de fotografiar papallones.

20 de maig de 2022

9 consells per un Time-Lapse perfecte

Imagina quantes coses passen en aquest món que sín imperceptibles per l’ull humà degut a la velocitat en la que succeeixen.El movimentd e les plantes, autopistes a la velocitat de la lum, eclipses i altres mils que no mencionarem aquí. Per capturar-ho existeix una tècnica fotogràfica que permet fer un video accelerat a partir de moltes imatges, el time-lapse. I com s’aconsegueix realitzar aquesta tècnica fotogràfica? Aquí va pas a pas!

21 de març de 2022

5 regles primordials de la composició fotogràfica que no pots oblidar

Per començar a entendre les 5 regles primordials de la composició fotogràfica haurem de començar per definir què és exactament. Podríem simplificar dient què és la forma en la que enquadrar la imatge per donar-li l’efecte desitjar, però per fer un treball veritablement genial hem de profunditzar una mica més.

Product added to compare.