Què comprovar al comprar un projector de segona mà? (Part 2)

Què comprovar al comprar un projector de segona mà? (Part 2)

Tal i com vas poder veure en la primera part d'aquest post, hi ha certs aspectes a valorar abans de triar el projector més indicat per les teves necessitats. Avui en canvi volem centrar-nos en totes aquelles comprovacions a realitzar, per verificar que un projector de segona mà funciona correctament.

QUÈ HE DE COMPROVAR?

Els projectors són equips que ens permeten gaudir d'una gran pantalla ja sigui en la nostra llar o al nostre treball. I si és de segona mà, a més estalviarem una mica de diners en la seva compra. Això si, per evitar futurs disgustos, abans de comprar-lo hauràs de fixar-te en certs aspectes i comprovar que el seu funcionament és l'òptim.

A continuació et mostrem les principals comprovacions a realitzar:

- Aspecte visual: comprova que no presenta excessiva brutícia, ja que denotaria una mala cura per part de l'anterior propietari. Fixa't que no presenti cops, ratllades, petites ruptures, ...

- Funcionament i qualitat d'imatge: encén el projector de segona mà i verifica que funciona correctament. Projecta la imatge en alguna paret blanca i comprova que pots enfocar-la per aconseguir una imatge nítida i bona.

- Característiques: busca a internet el model en qüestió que vagis a comprar, i fixa't en quines són les seves especificacions tècnica. Ha de complir amb les teves expectatives i necessitats.

- "Potetes" inferiors: comprova que no estiguin trencades i que pots ajustar bé el projector en alçada.

- Entrades de vídeo: verifica que disposa de la/les entrades que puguis necessitar (HDM, DV-I, VGA) i comprova que totes funcionen.

- Entrada USB: si disposa d'ella, no oblidis comprovar-la.

- Estat de la làmpara: la làmpara d'un projector pot arribar a tenir un preu elevat o molt elevat, per això és gairebé "obligatori" que sempre comprovis les seves hores d'ús. Podràs veure-ho a través d'una de les opcions del menú del projector. Si la lámpara té un més que elevat nombre d'hores de funcionament, sempre hauràs de demanar una rebaixa al venedor.

NOTA: la vida útil d'una lámpara sol ser de 2.000-4.000 hores. En el cas de les lámpares LED, sol arribar a les 40.000-50.000 hores.

- Botons: prova tots i cada un dels botons del projector.

- Wi-Fi i Bluetooth: hi ha models de projectors que disposen d'aquest tipus de connexions inalámbriques. Si és el cas, no oblidis comprovar el seu funcionament.

- Comandament a distància: comprova que en tingui un, verifica que funciona i que la tapa del compartiment de les piles tanca bé i no presenta restes d'àcid. Si el projector no disposa del comandament a distància, no oblidis demanar una rebaixa en el preu.

- Cables i accessoris: el projector ha d'anar acompanyat del cable del corrent i aquest no ha de presentar entroncaments ni trencaments. Si disposés d'algun cable més (VGA, HDMI, ...), millor que millor.

- Preu: busca per internet (botigues online, plataformes o portals de segona mà, ...) a quin preu s'està venent un projector de la mateixa marca i model. Així podràs esbrinar si el que vas a comprar disposa d'un preu "competitiu".

- Garantia: sempre que puguis, compra el teu projector en botigues que t'ofereixin algun tipus de garantia i que siguin de la teva confiança.

NOTA: totes aquestes comprovacions són útils per a projectors (vídeo-projectors) de qualsevol marca (Benq, LG, Epson, Acer, Optoma, Asus, JVC, Sony, ...)

I no oblidis que a Renuevo pots comprar el teu projector de segona mà al millor preu i que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia. T'esperem a la nostra botiga.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què comprovar al comprar un projector de segona mà (Part 1)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.