Modes de disparament en una càmera rèflex de segona mà

Modes de disparament en una càmera rèflex de segona mà

Les càmeres rèflex de segona mà ofereixen multitud de funcions i automatismes. Una d'aquestes funcions és el mode de disparament (o tret), referint-nos als paràmetres que les càmeres s'utilitzen per mesurar la llum d'una escena en el moment previ a realitzar la fotografia.

D'aquesta manera, podem disparar de la següent manera:

1.- Mode Manual (M): les càmeres réflex de segona mà que funcionen en Manual, permeten a l'usuari seleccionar tots i cadascun de les dades previs al tret. Ens referim al diafragma o obertura, a la velocitat ia la sensibilitat del sensor. D'aquesta manera, el resultat final de la fotografia depèn exclusivament de nosaltres, ja que la càmera es limitarà a obeir-nos. Per poder encertar en aquestes dades, hem de consultar sempre el fotòmetre intern de la nostra réflex de segona mà

2.- Mode Prioritat de Obertura (A): En aquest cas, la nostra càmera fotogràfica de segona mà esperarà a que nosaltres seleccionem una obertura de diafragma i una sensibilitat. En aquest moment serà la pròpia càmera qui decideixi a quina velocitat d'obturació dispara. Ho farà sempre a partir de les dades del seu propi fotòmetre enfront de l'escena en qüestió

3.- Mode Prioritat de Velocitat (S): Com el mode indica, en aquest cas és el fotògraf qui seleccionarà la velocitat d'obturació que desitgi i la sensibilitat. A partir d'aquesta dada, serà la nostra réflex de segona mà la que fixi el diafragma al qual es realitzarà la fotografia.

4.- Mode Automàtic (P): És la manera més còmode, però alhora el que menys control ens permet sobre el resultat final de la fotografia. En mode automàtic o de programa, és la càmera qui decidirà com realitzar aquesta fotografia amb la consigna que ha de quedar correcta. Es basa en paràmetres de fàbrica.

Les càmeres rèflex de segona mà ofereixen multitud de funcions, saber utilitzar-les correctament és tasca del fotògraf. En Re-Nuevo sabem de fotografia i estem a disposició de tots aquells fotògrafs, aficionats, avançats i professionals per assessorar en tot el que sigui necessari.

Finalment, recorda que a la nostra botiga online pots comprar i vendre tot tipus de càmeres réflex de segona mà al millor preu. A més oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en totes les nostres càmeres fotogràfiques.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com saber els trets que ha fet una càmera reflex de segona mà

Consells per comprar una càmera rèflex digital de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.