Usos i característiques de les càmeres compactes de segona mà

Usos i característiques de les càmeres compactes de segona mà

Comprar una càmera fotogràfica compacta de segona mà obeeix a diferents necessitats que volem plantejar en aquest article del nostre bloc. Sens dubte, la tecnologia avança ràpidament, dotant a aquest tipus de càmeres fotogràfiques de més funcions i extraordinàries prestacions.

CÀMERES DIGITALS COMPACTES

Les càmeres compactes de segona mà es caracteritzen per una estructura lleugera. La seva forma permet una adaptació quasi perfecta a les mans de tal manera que el seu ús es torna fàcil i versàtil.

Avui dia, les càmeres de tipus compacte ja incorporen, a més de les seves prestacions bàsiques, altres funcions pròpies de les càmeres professionals, com sensibilitats extremes o sensors CMOS.

A Re-Nuevo comercialitzem totes les marques de càmeres compactes fotogràfiques (veure estoc), el que ens dóna una idea de quin tipus d'ús se'ls dóna i a quin tipus de clients van destinades:

1.- Càmeres compactes de segona mà per a viatges i turisme: ideals per a qualsevol tipus de desplaçament, ja que la seva mida les fa passar completament desapercebudes, alhora que no suposen una càrrega pesada i poden portar-se en una butxaca oa la bossa.

2.- Càmeres compactes de segona mà per a agents comercials: per exemple per a agents d'assegurances, sinistres, avaluacions i registres de proves i imatges per a arxiu. Tornem a remarcar l'agilitat i comoditat que suposa la seva mida, alhora que la senzillesa del seu ús.

3.- Càmeres compactes de segona mà per a ús domèstic: sens dubte un dels usos més comuns. Caps de setmana, aniversaris, casaments, activitats extraescolars o proves esportives, són usos clàssics entre els petits i grans de la família

És important tenir en compte que aquestes càmeres requereixen sempre un carregador i una bateria, si pot ser original, per al seu correcte funcionament.

A Re-Nuevo (Botiga de segona mà) oferim tot tipus de càmeres compactes de segona mà amb 15 dies perquè puguis provar-les i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga online de segona mà.

Altres posts relacionats:

¿Càmera digital rèflex o càmera digital compacta?

Comprovació del sistema de menús artístic d'una càmera digital compacta

Com comprovar una càmera digital compacta de segona mà (Vídeo)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.