Consells per comprar una càmera HASSELBLAD analògica (Part 2)

Consells per comprar una càmera HASSELBLAD analògica (Part 2)

Si estàs pensant en comprar una càmera HASSELBLAD de segona mà, en la primera part d'aquest post ja vas poder veure algunes de les principals comprovacions a realitzar.

En el post d'avui, en canvi, ens centrarem en comprovacions molt més específiques i detallades (visor, vertical, insert del carret, ...). No oblidis mai, que has de realitzar-les si vas a comprar una d'aquestes càmeres analògiques en el mercat d'ocasió.

NOTA: pots consultar la primera part d'aquest post en "Consells per comprar una càmera Hasselblad analògica (Part 1)"

QUÈ HE DE COMPROVAR?

Abans de res, aprofitem per recordar-te que és més que recomanable llegir la primera part d'aquest post (prem aquí per llegir-lo). En ell també trobaràs interessants i útils consells de compra sobre càmeres analògiques Hasselblad de segona mà.

Altres de les comprovacions a realitzar, i que analitzem en aquest post, són les que et mostrem a continuació:

1.- El visor vertical: obre’l (aixeca’l) i comprova que les "ales laterals" estiguin en bon estat i no presenten cap tipus de desperfecte. També aprofita per verificar que a través del visor pots veure correctament la imatge. No oblidis comprovar que la tapa del visor (la part que hem aixecat) també està en òptim estat.

NOTA: verifica que el visor pugui obrir-se i tancar-se perfectament.

2.- La lupa: aprofitant que tenim el visor vertical obert, hauràs d’aixecar i baixar la lupa de visió propera. Comprova que el vidre de la lupa no presenta cops, ratllades, ...

3.- Pestanya de seguretat: si vols separar l'insert posterior (el del rodet), sempre hauràs de tenir col·locada (inserida) la típica pestanya metàl·lica de seguretat, la funció de la qual és evitar que la pel.lícula es faci malbé. Comprova que no falti aquesta pestanya de seguretat i que es troba en bon estat.

4.- Insert de rodet o pel·lícula: un cop separat del cos de la càmera, hauràs de realitzar una sèrie de comprovacions. Si el cos no té inserit un rodet (o pel·lícula), hauràs de retirar la pestanya de seguretat i comprovar que la premsa de pel·lícula no presenta desperfectes i que compleix correctament la seva funció. També has de comprovar que els engranatges de la part inferior no estiguin defectuosos. Una altra de les comprovacions és el funcionament del recol·lector de rodet (la maneta lateral); ha de girar i funcionar bé. I no oblidis obrir el compartiment del rodet (en el costat oposat a la maneta trobaràs el sistema d'obertura del rodet) i verificar que tot està correcte,

NOTA: pots veure el que comentem en aquest post, en un dels nostres vídeos. Cliqueu a "Com comprovar una càmera Hasselblad de mig format de segona mà" (VÍDEO)

En propers posts, et mostrarem com comprovar l'interior de la Hasselblad, l'objectiu, funcionament general, ...

Finalment, recorda que a la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà) pots comprar i vendre càmeres analògiques Hasselblad de segona mà al millor preu. A més, ja saps que ara pots fer-ho d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

No oblidis que totes les nostres càmeres fotogràfiques disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què has de comprovar al comprar una Hasselblad analògica de segona mà (Part 1)

Comprovació al comprar un càmera rèflex analògica de segona mà

Càmeres analògiques professionals usades

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.