Com saber quin us ha rebut una càmera CANON de segona mà?

Com saber quin us ha rebut una càmera CANON de segona mà?

Hi ha preguntes que acostumem a realitzar-nos a l'hora de comprar alguna cosa de segona mà. Una d'elles, és sobre quin ús ha rebut o com s'ha utilitzat "X" producte, per part del seu anterior propietari (el venedor).

Bé, doncs si estàs pensant a comprar una càmera Canon de segona mà, en aquest post tractarem de donar resposta a aquesta pregunta. És a dir, tractarem d'esbrinar l'ús que se li hagi pogut donar a la càmera fotogràfica.

NOTA: aquests consells ens serviran per a tot tipus de càmeres fotogràfiques Canon de segona mà (rèflex, bridge, compactes). Això si, hi ha certes càmeres compactes i Bridge en les que pot ser que no puguem esbrinar-ho.
 
TRETS REALITZATS PER LA CÀMERA

Un dels indicatius que ens oferirà importantíssima informació sobre l'ús que ha rebut la càmera, és el nombre de trets. Saber els trets que ha realitzat una càmera Canon de segona mà (nombre de fotografies que ha fet), ens permetrà esbrinar la feina a què han estat sotmesos tots els components interns i externs de la càmera.

En un anterior post, ja us vam informar sobre com podíem esbrinar totes les fotografies (trets) que havia fet una Cànon de segona mà, a través del nom que se li assigna a l'arxiu digital que genera la pròpia càmera.

NOTA: pots consultar en el següent enllaç "Trets que ha fet una càmera Canon de segona mà (Part 1)"

Avui en canvi, us mostrem com esbrinar-ho (trets de la Canon) utilitzant alguna de les eines web que estan al nostre abast. Per a això, haurem de fer els següents passos:

- Fer una fotografia amb la càmera Canon de segona mà que anem a analitzar.

- Passar la fotografia que hem fet a l'ordinador o portàtil.

- Accedir a alguna de les Eines web que permeten accedir a les dades Exif de l'arxiu digital de la foto (JPG, RAW, ...). Un dels més complets és: ExifData

- Un cop dins de l'eina web "ExifData", seleccionarmeos la imatge que volem analitzar (Quadre "Upload an image") i farem clic a "Upload". (Veure imatge adjunta)

- A continuació apareixeran els resultats de l'anàlisi de la imatge. Haurem moure'ns cap a baix de tot de la pàgina i buscar en el grup "XMP -aux". Concretament on posa "Image Number". El número que aparegui allà, serà el nombre de fotografia o tret que hagi realitzat la càmera Canon. (Veure imatge adjunta)

NOTA: és important recordar que NO hem manipular, editar, ... la foto que hàgim fet abans de pujar-la a l'eina web.

Els fabricants donen una vida útil aproximada d'entre 100.000, 150.000 i 200.000 trets (en funció de la qualitat que pugui tenir la càmera). En funció del nombre de trets que tingui la càmera Canon de segona mà que anem a comprar, podrem saber l'ús que se li ha donat i si és a prop (o no) del seu final.

Altres aspectes a tenir i compte en comprar una càmera Canon de segona mà, són els que afecten al seu aspecte físic, estat de conservació, .... Pots consultar interessants consells i recomanacions en "Consells per comprar una càmera fotogràfica rèflex de segona mà"

Finalment, aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de càmera Canon de segona mà. A més, si compres a la nostra botiga, recorda que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en totes les nostres càmeres fotogràfiques.

Et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar o vendre la teva càmera Cànon d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Com saber els trets d'una càmera CANON de segona mà segons el nom de la fotografia

Què comprovar al comprar una càmera rèflex digital de segona mà

Els avantatges de comprar una càmera fotogràfica digital de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.