Com netejar una càmera de vídeo miniDV de segona mà

Com netejar una càmera de vídeo miniDV de segona mà

Si vols que la teva videocàmera duri molt temps és important realitzar un bon manteniment de la mateixa. En el post d'avui, us mostrem uns consells perquè puguis netejar una càmera de vídeo minDV de segona mà.

NETEJA DE LA VIDEOCÀMERA miniDV

A l'hora de realitzar el manteniment i la neteja de qualsevol càmera de vídeo minDV de segona mà, hem de prestar atenció a diferents aspectes:

Comença per una neteja general exterior de la càmera de vídeo. Per fer això, pots netejar-la amb l'ajuda d'un drap lleugerament humitejat amb aigua, per posteriorment assecar amb un drap suau i sec. Mai facis servir productes químics (netejavidres, alcohol, etc).

Un altre dels punts a tenir en compte és la neteja exterior de l'objectiu. Hi ha ocasions en què pot haver-se acumulat un excés de pols o que presenti empremtes dactilars en l'objectiu. Has de netejar-lo fregant amb un drap suau i sec.

A continuació procedirem a la neteja de la pantalla LDC (pantalla extraïble). Utilitza un drap suau per eliminar la pols o empremtes dactilars que puguin haver. Recorda fer-ho amb cura i sense exercir massa pressió a la pantalla. Si hi ha molta brutícia i no acaba de quedar bé, pots utilitzar algun tipus de líquid especial per a pantalles LCD. El líquid sempre l'has tirar en el drap que vagis a utilitzar, no directament sobre la pantalla.

Hi ha ocasions en que les nostres gravacions són de poca qualitat (imatges no es mouen o ni apareixen, un mal àudio, presència de soroll excessiu en la imatge, imatge poc nítida, franges a la imatge, ...). Això pot ser degut a que els capçals de la càmera de vídeo miniDV de segona mà estan bruts.

Un ús prolongat de la càmera de vídeo pot ser el que ocasioni la brutícia en els capçals. Per a la seva neteja obrirem la comporta de la cinta miniDV i amb l'ajuda d'un bufador retirarem tota la pols excessiu que pugui haver-hi. A continuació procedirem a netejar el capçal. Hi trucs "casolans" basats en netejar el capçal de la càmera de vídeo amb l'ajuda d'una espècie dels típics bastonets de cotó per a les orelles, però que no estan realitzats amb cotó (ja que podria deixar borrissol en el capçal). De totes maneres, la nostra recomanació per a una correcta neteja, és la utilització de cintes miniDV netejadores, que es poden comprar a qualsevol establiment especialitzat. 

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre la teva càmera de vídeo miniDV de segona mà al millor preu. Totes les nostres videocàmeres disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia. Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre la teva, d'una forma fàcil, ràpida i còmoda. Fes clic al botó corresponent.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar una càmera de vídeo professional de segona mà (Part 1) 

Consells per comprar una càmera de vídeo HD de r mà

Comprar una càmera de vídeo miniDV de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.