Consells per comprar un televisor LED de segona mà (2 part)

Consells per comprar un televisor LED de segona mà (2 part)

En el capítol anterior, ja et vàrem mostrar una sèrie de consells i recomanacions perquè puguis comprar un televisor LED de segona mà amb total garantia. En aquesta segona part, analitzarem altres aspectes que també són importants i no hem d'oblidar.

RECOMANACIONS IMPORTANTS

En l'anterior capítol, ens vàrem centrar en tot el que fa referència a l'aspecte extern i en el funcionament del televisor LED. En aquest post, analitzarem un altre tipus de variables que també són importants a l'hora de realitzar la nostra compra.

- Marca i grandària: la marca del televisor LED influirà directament en el preu. Les principals marques (Samsung, Sony, LG, Philips, ...) tindran un preu més elevat, ja que utilitzen materials i tecnologies de més qualitat. D'altra banda, a major grandària (polzades) el seu preu s'encarirà.

- HD Ready o Full HD: ens hem de fixar bé en la definició real del televisor. No tots els televisors d'alta definició són iguals. Verifica si el televior és Full HD (1920 x 1080 píxels) o pel contrari és HD Ready (1280 x 720 píxels). Un televisor LED Full HD sempre tindrà una imatge de més qualitat.

- Connexió USB: és interessant comprar algun model que disposi d'alguna entrada USB. Podrem conectar algun dels nostres pendrives o discs durs externs i gaudir de qualsevol tipus de contingut multimèdia a la televisió.

- Smart TV: els televisors LED més actuals disposen de la funció Smart TV. Podríem definir-los com Televisors Intel.ligents que ens permeten navegar per internet i instal.lar i utilitzar aplicacions.

- Internet: si anem a comprar un televisor LED Smart TV de segona mà, hem de comprovar que el Wi-Fi del televisor funciona i que podem conectar-nos a internet.

- 3D i ulleres 3D: en el cas que anem a comprar un televisor LED amb la tecnologia 3D, no oblidis que sempre ha d'anar acompanyat de les ulleres específiques per a la visualització.

- Garantia: és recomanable que sempre compris televisors LED de segona mà en establiments que t'ofereixin algun tipus de garantia. Recorda sempre sol.licitar el tiquet o factura de compra.

Finalment, recorda que en Re-Nuevo comprem i venem tot tipus de televisors LED de segona mà. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres televisors. Pots trobar-nos en la nostra botiga de Barcelona o visitar-nos a través de la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una forma senzilla, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà

David

 

Altres posts relacionats:

Consells per netejar un televisor LED o LCD de segona mà

Com valorar un televisor de segona mà

Consells per comprar o vendre un Home Cinema de segona mà

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.