Com fer increïbles fotos de naturalesa amb un teleobjectiu?

Com fer increïbles fotos de naturalesa amb un teleobjectiu?

Si vols fer bona fotografia de la naturalesa, has arribat al lloc adequat.

Siguis un fotògraf que acabes de començar, el teu hobby, avançat o de nivell professional, aquí trobaràs trucs, idees, consells o inspiració per a gaudir de dues de les coses més meravelloses de la vida: la fotografia i la naturalesa.

Què és la fotografia de naturalesa o fotos de naturalesa? 

La fotografia de naturalesa o fotos de naturalesa consisteix en representar tot el que veiem a nivell fauna, paisatges, flors, oceans amb tan sols una fotografia. Aquest és un art que tots gaudim però només pocs podem simbolitzar. 

Fotografiar la naturalesa amb un teleobjectiu pot ser una experiència emocionant. Des d'immensos paisatges fins a petits detalls de la vida silvestre, un teleobjectiu pot oferir resultats sorprenents.

Consells per a obtenir el millor rendiment del teu teleobjectiu en capturar la naturalesa: 

1. Utilitza un trípode: Aquesta és una regla bàsica per a fotografia de naturalesa. Pel fet que la majoria dels teleobjectius tenen una distància focal més llarga, els elements que captures seran més petits a la imatge. Això significa que qualsevol vibració o moviment de la càmera pot donar lloc a una imatge borrosa. Per a evitar això, sempre fes servir un trípode per a mantenir la càmera estable o acobla un petit o *monopeu al peu del teu teleobjectiu per a un efecte similar.

2. Prepara't per a manegar un alt nivell de zoom: Un teleobjectiu et permet acostar-te a l'escena. Pots aconseguir un nivell de detall que és impossible per a una lent estàndard. Assegura't d'estar preparat per a manegar un alt nivell de zoom. Això significa que hauràs d'ajustar la configuració de la càmera amb més freqüència per a assegurar que el teu objectiu està enfocat de manera precisa. A més, els moviments bruscos els veuràs multiplicats en el teu visor, per la qual cosa hauràs de fer-lo servir amb molta suavitat, jugant amb el zoom per al seguiment d'animals, per exemple.

3. Aprofita la llum natural: La llum natural és un dels millors recursos per a la fotografia de  la natura. El sol del matí és una excel·lent font de llum per a capturar la bellesa al començar el dia i la llum del vespre és perfecta per a capturar els tons suaus de la nit. Prendre fotos amb llum natural és una excel·lent manera d'obtenir resultats espectaculars sense necessitat d'usar flaixos.

4. Utilitza la profunditat de camp: La profunditat de camp es refereix a la quantitat de la imatge que està enfocada. Una profunditat de camp baixa fa que l'objecte en primer pla es destaqui i el fons sigui borrós. Això crea un efecte dramàtic per a imatges de naturalesa, especialment de fauna i paisatges. Utilitza un diafragma obert per a augmentar la profunditat de camp.

5. Explora els ajustos de la càmera: No tinguis por d'experimentar amb els ajustos de la càmera. Prova amb diferents velocitats d'obturador, ISO i diafragma per a obtenir els millors resultats. Això t'ajudarà a comprendre com funciona la teva càmera i et permetrà obtenir resultats únics. En càmeres d'alt nivell, disparar amb un bon nivell de ràfega serà vital per a la presa de fauna, com els ocells en vol.

Si segueixes aquests consells, estaràs llest per a capturar imatges increïbles de la naturalesa amb el teu teleobjectiu. 

Quin objectiu comprar per a fer fotos de naturalesa? 

Normalment la gent pensa que per a realitzar una bona fotografia el que ha de ser increïble és la càmera, i és un error que no vull que cometeu. L'important en realitzar una foto de naturalesa és l'objectiu, per la qual cosa és on haureu de mostrar més atenció.

El següent, és saber quin tipus de paisatge fotografiaràs, ja que no s'utilitzarà la mateixa precisió en l'objectiu per a una foto d'un retrat d'un animal que per a fotografiar un ocell volant. Dos objectius excel·lents per a posar en pràctica aquests consells serien l'objectiu Nikon 100-400mm i l'objectiu Sony 200-600mm.

L'objectiu Nikon és ideal per a les càmeras Nikon de muntura Z, un conjunt de baix pes i alta qualitat. En canvi, l'objectiu Sony et proporcionarà una excel·lent qualitat per a la teva càmera Sony de muntura E. 

La fotografia de la naturalesa és una de les formes més gratificants de fotografia. Així que posa't l'equip i surt a explorar. Diverteix-te!

Productes relacionats

Objectiu CÀNON EF 70-200mm...
  • -50,00 €
Venut
Objectius E353327

Objectiu CÀNON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM de segona mà

1.079,95 € 1.129,95 €
IVA inclòs
Objectiu CÀNON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM de segona mà Ref: E353327. Estat de conservació MOLT BO, amb tapes de protecció i para-sol original. Objectiu professional de la gamma L de Canon, teleobjectiu de focal variable 70-200mm i obertura fixa f/2.8. Estabilitzador d'imatge en 4 passes. Motor denfocament ultrasònic USM. Variant II.
Objectiu CANON RF 24-105mm...
Venut
Objectius E354223

Objectiu CANON RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM segona mà

299,95 €
IVA inclòs
Objectiu CANON RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM segona mà Ref: E354223. Estat de conservació EXCEL·LENT. Inclou tapes de protecció. Teleobjectiu tot terreny 24-105mm per a càmeres Canon Full Frame de muntura RF. Estabilitzador òptic de la imatge de 5 passos, enfocament automàtic ràpid i fluid, i un anell de control de lobjectiu i lenfocament combinat.
Objectiu NIKON AF-S NIKKOR...
  • -599,95 €
Venut
Objectius E351355

Objectiu NIKON AF-S NIKKOR 300mm f/2.8G VR II N

2.900,00 € 3.499,95 €
IVA inclòs
Objectiu NIKON AF-S NIKKOR 300mm f/2.8G VR II N Ref: E351355. Estat de conservació EXCEL·LENT, en funda amb para-sol i funda frontal de tapa. Objectiu pota negra de Nikon. Lent professional amb obertura f/2.8. Potent estabilitzador d'imatge per compensar els trets sense desenfocament, fins i tot amb poca llum. Tres modes AF/AF-MF-MF. Revestiment N. Ideal...
Objectiu NIKON Z NIKKOR...
Venut
Objectius E354510

Objectiu NIKON Z NIKKOR 100-400mm f/4.5-5.6 VR S

2.399,95 €
IVA inclòs
Objectiu NIKON Z NIKKOR 100-400mm f/4.5-5.6 VR S Ref: E354510. Estat de conservació EXCEL·LENT, en caixa complet. Teleobjectiu zoom d'alt rendiment amb una distància focal màxima de 100-400mm i una obertura de f/4.5-6.3. La lent compta amb una estabilització d'imatge de 5 eixos i una reducció de vibració que ofereix una imatge clara i nítida. Ideal lent...
Objectiu NIKON Z NIKKOR...
Venut
Objectius E354463

Objectiu NIKON Z NIKKOR 50-250mm f/4.5-6.3 DX VR

299,95 €
IVA inclòs
Objectiu NIKON Z NIKKOR 50-250mm f/4.5-6.3 DX VR Ref: E354463. Estat de conservació EXCEL·LENT, amb tapes de protecció. Objectiu tele-zoom de focal variable 50-250mm per muntura Z de Nikon. Dissenyat específicament per a càmeres APS-C de muntura Z de Nikon. Objectiu estabilitzat VR.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.