Com valorar un televisor de segona mà

Com valorar un televisor de segona mà

Avui a Re-Nuevo parlarem de quins aspectes haurem de tenir en compte a l'hora de valorar un televisor de segona mà. Primerament ens fixarem en el tipus de pantalla (plasma, lcd o led), i al seu torn, en si reprodueix full hd o hd ready. La importància en aquest últim aspecte rau en el moment de poder sintonitzar els nous canals televisius que actualment ja s'emeten en hd 1080p, és a dir, en alta definició en comparació amb els 720p anteriors.

Tot seguit destacarem una variable que sens dubte fa que un televisor sigui de nova generació o no, i no és una altra característica que la connexió a internet. Els nous televisors SMART TV, ofereixen la possibilitat de navegar i connectar-te a les xarxes socials tal com fas avui en dia amb el teu mòbil.

Cal destacar un altre aspecte no menys important que és la possibilitat de reproducció en 3D. Sobre aquest últim hem de saber que hi ha dos tipus: 3d actiu, 3d passiu. Simplement saber que l'actiu ofereix una major resolució i les ulleres són més cares i aparatoses, mentre que en el passiu les ulleres són més econòmiques, redueixen la fatiga visual i no disposen de tanta resolució.

Per finalitzar observarem el panell de connexions que disposa la part posterior del televisor. La quantitat de ports hdmi, UBS, vga, canals òptics etc ... serà important per saber si li serà possible adherir qualsevol dispositiu extern, ja sigui videoconsola, home cinema, ordinador o reproductor.

Esperem que a Re-Nuevo t'hagin servit d'ajuda aquests petits consells a l'hora de comprar o vendre el teu televisor de segona mà, per a més informació no dubtis a visitar-nos o posar-te en contacte amb nosaltres.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.