5 Consells per començar amb el teu negoci de fotografia

5 Consells per començar amb el teu negoci de fotografia

Començar a un negoci de fotografia professional pot ser una aventura emocionant i gratificant. Amb la combinació correcta de planificació, preparació i passió, pots tenir èxit en aquesta industria competitiva. 

Aquí hi van cinc passos per a ajudar-te a començar:

1. Defineix el teu target

El primer pas per a iniciar el teu negoci és definir el teu target, el públic objectiu al que vols dirigir-te. 

Per exemple; T’espetzalitzes en fotografia de noces, fotografia de mascotes o fotografia de productes?

Conèixer el teu públic objetiu t’ajudarà a enfocar els teus esforços i apuntar als teus clients ideals. També et facilitarà adaptar els teus serveis i paquets a les teves necessitats. 

Aquest pas no se’t pot oblidar, ja que si el traballes tota la resta anirà segon el que es preveu. 

2. Crea un pla de negoci.

Crear un pla de negoci és essencial per a qualsevol projecte empresarial. Ha d’icloure:

      1.Els teus objectius comercials. Tenen que ser específics, mesurables, assolibles, realistes i temporals (ja sigui a curt o llarg termini)

      2.Despeses fixes. Has de fer un càlcul de tots els despeses fixes que tindràs mes a mes durant els primers almenys 6 messos.

      3.Ingressos predictibles. També és convenient que facis un càlcul de los ingressos esperats, sempre sent realistes ja que així podràs posar objectius economics i complir-los.

Com per example tenir un llistat de tots els teus serveis i preus, preparats per a saber quin objectiu has de complir cada mes.

      4.Estratègies de marketing. Actualment, tots els negocis tenen un portal o pàgina web, seria convenient que estudiessis aquesta possibilitat a part de tenir la teva tenda física i así pots optar a tenir més clients. 

Les estratègies de marketing avui en dia és algo fonamental per a portar un negoci. 

Tenir un pla establert t’ajudarà a mantenir-te organitzat i enfocat en els teus objectius. 

3. Invertir en un equip

Tenir l’equip adequat és fonamental per a la fotografia professional. Inverteix en una càmera, objectius i altres accessoris de bona qualitat que t'ajudaran a prendre les millors fotos possibles. 

A més, considera invertir en una bona impressora i software que t'ajudaran a crear impressions d'alta qualitat.

Recorda que la inversió inicial és gran, però si tens un bon equip cada cop tindràs més clients per la teva qualitat, en canvi, si decideixes decantar-te per una qualitat mínima estalviaràs diners a curt termini però guanyaràs menys a llarg perquè et costarà més aconseguir nous clients i fidelitzar-los.

4. Configure el seu plan de Marketing

      1. El teu pla de marketing ha d’icloure estratègies que t’ajudin a arribar al teu públic objectiu. 

      2. Pensa a configurar un lloc web, crear comptes de xarxes socials i publicitar els teus serveis. 

      3. Aquestes estratègies poden ajudar-te a donar a conèixer el teu nom i atreure clients potencials, com t’he comentat en el punt anterior.  

5. Red i conexió

La creació de xarxes és una excel·lent manera de fer connexions i donar a conèixer el teu nom. Com consell, considera assistir a tallers i conferències de fotografia per a conèixer a altres professionals de la indústria. A més, connecta’t i treballa amb proveïdors i altres professionals que puguin ajudar-te amb el negoci.

6. Forma't, experimenta i atreveix-te a aplicar coses noves

L'experiència és un plus al món de la fotografia, però si realment vols diferenciar-te és important que estimulis la teva creativitat a través de cursos que et descobreixin noves tècniques, tecnologia innovadora que permeti impulsar tot el teu potencial i fins i tot relacions que et mostrin noves aplicacions i us ajudin a explorar aquest apassionant món sota perspectives diferents.

Esperem que t’hagi estat útil, ara només queda el més important, llançar-te. Som-hi!   

Com sempre, a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Cristian.

Productes relacionats

Càmera CANON EOS RP a la caixa
Venut
Càmeras E354098

Càmera CANON EOS RP a la caixa

779,95 €
IVA inclòs
Càmera CANON EOS RP a caixa Ref: E354098. Estat de conservació EXCEL·LENT, amb carregador, bateria i cinta al coll. Cambra mirrorless amb sensor Full Frame CMOS de 26,2MP. Processador Digic 8. Nou format Canon RF. Enfocament Dual Píxel CMOS AF, ràpid i precís. Trets fins a 5 fps. Pantalla abatible i tàctil. Enregistrament de vídeo 4K i estabilització IS...
Càmera LEICA Q2 en caixa de...
  • -580,00 €
Venut
Càmeras E353030

Càmera LEICA Q2 en caixa de segona mà

4.099,95 € 4.679,95 €
IVA inclòs
Càmera LEICA Q2 a caixa Ref: E353030. Estat de conservació MOLT BO, en caixa amb documentació, carregador, 2 bateries originals, accessoris, Strap de cuir, suport de polze i funda de mig cos. Excel·lent càmera Leica amb sensor de 47.3MP, òptica integrada Summilux 28mm f/1.7 de magnífic rendiment. Visor OLED EVF. Vídeo 4K.
Càmera SONY A7 II
Venut
Càmeras E352582

Càmera SONY A7 II

699,95 €
IVA inclòs
Càmera mirrorless amb sensor CMOS Exmor Full Frame 35 mm i 24,3 MP. Estabilització d'imatge de 5 eixos. ISO 50-25.600. Enregistrament de vídeo XAVC S, imatge Full HD. Sistema de AF híbrid ràpid automàtic i FF. LCD de 3.0". Cambra amb menys de 18500 trets aproximats. Inclou caixa, carregador, bateria, cinta al coll i manuals.
Objectiu CANON RF 15-35mm...
Venut
Objectius E353973

Objectiu CANON RF 15-35mm f/2.8L IS USM

1.700,00 €
IVA inclòs
Objectiu CANON RF 15-35mm f/2.8L IS USM Ref: E353973. Estat de conservació EXCEL·LENT I COMPLET. A la caixa amb tots els accessoris. Excel·lent òptica zoom ultra gran angular de 15-35mm per a càmeres Cànon de muntura R. Obertura fixa a f/2.8 a tot el rang. Motor denfocament Nano USM i estabilització dimatge de 5 passos.
Objectiu TAMRON 28-200mm...
Venut
Objectius E354302

Objectiu TAMRON 28-200mm f/2.8-5.6 Di RXD III per a Sony E

609,95 €
IVA inclòs
Objectiu TAMRON 28-200mm f/2.8-5.6 Di RXD III per Sony E Ref: E354302. Estat de conservació EXCEL·LENT, amb tapes de protecció i para-sol. Objectiu telezoom per a càmeres Full Frame de muntura E de Sony. Distància variable 28-200mm i obertura de 2.8 – 5.6. Versió de gamma RXD III. Ideal tot terreny, compacte i de bona qualitat.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.