Vendre online una ploma estilogràfica Montblanc de segona mà

Vendre online una ploma estilogràfica Montblanc de segona mà

Clic aquí per vendre online la teva ploma Montblanc.

Si vols vendre una estilogràfica Montblanc, la millor de les opcions és fer-ho via online a través d'internet. D'aquesta manera aconseguiràs arribar a un major nombre de possibles compradors, augmentaran les teves probabilitats d'èxit i podràs fer-ho a un millor preu.

Per ajudar-te en aquesta tasca, et recomanem que visitis la nostra botiga online a la qual podràs fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

VEN LA TEVA PLOMA MONTBLANC

A Renuevo comprem infinitat de models de ploma de la signatura Montblanc, ja sigui dels típics models (Meisterstück, Starwalker, Pix, Heritage, ...) com d'exclusius models de col·leccionisme o Edicions Limitades.

Per realitzar la venda de la teva estilogràfica Montblanc, pots contactar amb el nostre departament de compres perquè et passem la nostra millor taxació. Per fer-ho només has d'omplir el següent formulari:

>> Formulari per vendre online una estilogràfica Montblanc.

NOTA: recomanem que facis una neteja de la ploma i que afegeixis diverses fotografies d'ella a l'omplir el formulari perquè puguem comprovar el seu estat de conservació. No et limitis a una sol foto, afegeix diverses en què puguem veure-la correctament. Així mateix, en les observacions indica quin és el seu estat real i si presenta algun tipus de desperfecte. Si dispones de la caixa original, no oblidis indicar-ho i lliurar-lo al costat del teu ploma.

Un cop acordat el preu de venda amb els nostres experts compradors, recollirem la teva ploma a l'adreça que ens indiquis i procedirem al pagament en 24H (transferència bancària) prèvia comprovació de la ploma un cop la rebem a les nostres instal·lacions.

Per facilitar-te la venda de la teva ploma Montblanc, és important que tinguis en compte certs aspectes. A continuació et mostrem alguns articles del nostre bloc que et seran de gran utilitat:

- Consells per vendre una ploma Montblanc de segona mà

- Com netejar una ploma Montblanc per deixar-la en perfecte estat

No perdis l'ocasió de visitar la nostra botiga en línia en la qual podràs comprar i vendre tot tipus d'articles d'escriptura Montblanc de segona mà. Comprem i venem plomes estilogràfiques, rollerballs i bolígrafs a el millor preu. Màxima professionalitat.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.