Què amaga la ploma Montblanc Imperial Dragon?

Què amaga la ploma Montblanc Imperial Dragon?

Si parlem d’edicions limitades Montblanc, ens trobem amb infinites característiques i personatges que valen la pena mencionar. Avui parlarem d’un model de ploma que es troba envoltada en una història del més interessant: l’estilogràfica Edició Limitada Imperial Dragon.

D’on surt el drac?

Si et demanem que pensis en una cèlebre autora de misteri i novel·les policials, probablement pensis en Agatha Christie, i és que aquesta escriptora i dramaturga britànica ha aconseguit introduïr-se amb les seves històries fins el més profund de la nostra societat i cultura. És per això que fa aproximadament 30 anys la firma d’escriptura alemana va llençar al mercat una ploma en el seu honor evocant a l’escriptora amb una serp al clip amb una característica estètica misteriosa i cautivant.

No obstant això, malgrat la seva estimulant bellesa, Montblanc es va trobar amb un gran obstacle per introduïr-la al mercat asiàtic. Resulta que per moltes cultures d’aquesta regió les serps atrauen la mala sort i es va decidir canviar aquell rèptil per un drac, idea que va ser tot un èxit. El drac és un animal gairebé màgic. De fet, està considerat com un símbol de prosperitat, fertilitat. Un iman per atreure la bona fortuna.

D’aquest model de ploma únicament es van fabricar 3.500 unitats a nivell mundial amb el drac en plata i 888 en or. D’això també es desprén la gran exclusivitat d’aquesta peça per tot aquell que tingui la sort de posseir una d’elles.

Les dues versions de la ploma, amb els detalls metàllics en plata o en or, tenen plomí 18KT i cos de resina preciosa en negre, tan típica de Montblanc.

Observant en detall la ploma, el que més destaca sense dubte és la mirada hipnòtica del drac ja que els seus ulls són dos rubís que rellueixen en vermell. També podem veure que la firma “Imperial Dragon” surt gravada en el caputxó.

És un disseny especial i exclusiu que no passarà mai desapercebut, però a a vegada bastant lleuger pel dia a dia de qualsevol amant de l’escriptura de la ploma.

 

A què esperes per aconseguir-la?

 (Veure Ploma Imperial Dragon)

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa

Potser tinteressi:

Montblanc i la colecció “The Beatles"

Com vendre un article d’escriptura Montblanc?

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.