Grans personaliats de Montblanc: Edició Elvis Presley

Grans personaliats de Montblanc: Edició Elvis Presley

Si ets coleccionista o t’encanten els articles d’escritura Montblanc, probablement  ja tinguis en compta aquesta colecció amb la que la firma alemana rendeix homenatge a l’edició Grans Personalitats a la vida d’Elvis Presley. Aquest icònic personatge va defeninr la moda i la música, va revolucionar els Estats Units per complert  es va transformar en el Rei del Rock derribant totes les barreres racials de la industria musical, Vaja, que no necessita presentació!

Amb la seva presència a l’escenari, la seva potent i sensual veu (juntament a un carismàtic i inigualable estil) va robar el cor de milers de dones i adolescents. Malgrat haver passat dècades, Elvis segueix essent considerat una de les personalitats més importants del segle XX, algú que ha modelat a una generació complerta i va desatar passions inimaginables.

El Rollerball (com tots els articles d’escritura de la casa) està meticulosament elaborat i pensat per homenatjar al Rei. Si mires bé la seva forma, s’inspira en una bugia de motor de cotxe, però… A què es deu això en una colecció dedicada a un músic? I es que altre de les grans aficions de Presley eren els automòvils de luxe amb les mítiques aletes i motors V8. En el seu caputxó i depòsit s pot apreciar l’anell d’or que va fer servir durant el concert “Aloha from Hawaii” i la forma en V del clip es deu a l’amor del cantant pels Cadillacs juntament al gravat EP de les seves emblemàtiques ulleres de sol.

Amb aquesta colecció Montblanc decideix honorar al llegendari Elvis Presley, què n’opines? Li fa justícia? A Renuevo creem definitivament que sí, consegueix el rollerball fent click aquí.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

Potser t’interessi:

Com començar a coleccionar articles d’escritura Montblanc?

Què amaga la ploma Montblanc Imperial Dragon?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.