Montblanc i la colecció “The Beatles”

Montblanc i la colecció “The Beatles”

Montblanc ja ha rendit homenatge a personatges excepcionals que han influït en la història i entre ells ha dedicat varies de les seves coleccions d’Edició Limitada a The Beatles, una de les bandes britàniques més aclamades de tots els temps que han aconseguit cautivar no només per la seva música sinó perquè es van convertir en una icona cultural, a més d’alterar els canons musicals del moment combinant ritmes que anàven desde el rock, psicodèlia, fins el pop. 

(Veure rollerball Ed. Limitada The Beatles) 

La “Beatlemanía” que va començar el 1960 es va anar fent cada vegada més sofisticat de la mà dels seus compositors principals Lennon i McCartney arribant a encarnar les idees de la contracultura. Potser és èr això que a més de celebrar a Els Beatles com a grup, la firma alemana Montblanc també ha volgut en concret rendir homenatge a un dels seus membres més aclamats pel públic per separat de la banda: John Lennon. Ell, que a més de compositor, cantautor, dibuixant, ha estat un llarg etcètera de professions artístiques. 

(Veure ploma Ed. Limitada John Lennon) 

Lennon s’ha convertit en el símbol d’una època i va representar un particular estil de vida junt a la seva dona Yoko Ono. Al desembre de 1980, el seu lamentable assessinat va acabar de portar-lo a l’èxit mundial, si és que encara quedava algún racó a la Terra a on no el coneguessin, i així al morir l’home va nèixer el mite. 

(Veure bolígraf Ed. Limitada John Lennon) 

Dins d’un conjunt de marques i artistes que van voler entro de un conjunto de marcas y artistas que quisieron homenatjar la seva trajectòria i llegat, Montblanc ha continuat la llegenda de Els Beatles amb peces presentades a imponents estutxos d’Edició Limitada i detalls en el seu disseny que ens recorden a ells. A més, solen incloure un disc de vinil o algún accesori extra per delit dels seus admiradors més apassionats. 

Així que si et consideres fanàtic de Paul McCartney, John Lennon, George Harrison i Ringo Star, i dels articles d’escritura, segurament estiguis pensant adquirir alguna d’aquestes peces de colecció carregades de simbologia i amor a la música. 

A Renuevo, solem tenir plomes estilogràfiques i rollerballs d’Edició Limitada de la marca Montblanc creats en honor als integrants de la banda de Liverpool, The Beatles (veure rollerball Ed. Limitada). Pots consultar-nos sobre qualsevol pregunta tècnica de les peces i t’atendrem encantats.

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Vanesa

Potser t’interessi:

Com començar a coleccionar articles d’escritura Montblanc

Què comprovar abans de comprar una ploma Montblanc de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.