Consells per vendre una ploma MONTBLANC Edició Limitada

Consells per vendre una ploma MONTBLANC Edició Limitada

Les col·leccions Edició Limitada (o Edició Especial) de Montblanc, són aquelles en que el fabricant alemany d'articles d'escriptura, ha realitzat un nombre petit d'algun model concret de plomes estilogràfiques.

Aquest tipus de plomes, al ser tan exclusives, són molt buscades pels coleccioncitas i pels amants de la marca Montblanc, per això, si estàs pensant en vendre’n una és important que tinguis en compte certs aspectes i recomanacions per garantir que la teva venda sigui reeixida.

VENDRE MONTBLANC ED. LIMITADA

A l’hora de vendre la teva ploma Montblanc de segona mà, sigui quina sigui la seva Edició Limitada, hi ha un seguit de consells que t’ajudaran a realizar la venda de forma rápida i al millor preu posible.

A continuación et mostrem els de major importancia:

1.- ¿Venda física o online?: evidentment qualsevol via per realitzar la venda de la teva ploma és vàlida. Però fer-via online (a internet) disposa d'una sèrie d'avantatges que la presencial no ofereix. Mitjançant la venda online aconseguiràs arribar a molts més potencials compradors, podràs vendre a tot el país, més fàcil i més ràpid, no hauràs de moure't de casa, ...

2.- Determinar el model exacte: hauràs de realitzar una bona investigació per esbrinar quin és el model exacte de la teva ploma i a quina Edició Limitada pertany. Aquest punt és fonamental per poder realitzar la venda.

NOTA: disposes d'informació del teu interès a "Models de Plomes Montblanc Edició Limitada".

3.- Compte amb les inscripcions i/o gravats: si la teva ploma estilogràfica presenta algun tipus d'inscripció, has de ser conscient que el seu preu de venda baixarà i molt.

4.- Estat de conservació: és un dels elements que influiran directament en el seu preu. Per evitar desagradables sorpreses has de ser objectiu en aquest aspecte i analitzar quin és l'estat real de totes i cadascuna de les parts de la ploma. Has de comprovar el cos de la ploma, el caputxó, el plomí, ...

5.- Funcionament: assegura't que la seva escriptura és òptima i que no presenta errors en l'escriptura. Els problemes més comuns de les plomes, especialment si fa temps que no la fas servir, poden estar ocasionats per un plomí sec. Sigui com sigui, la nostra recomanació és que netegis el plomí i que la recarreguis de tinta perquè el futur comprador se la trobi en perfectes condicions de funcionament.

6.- Neteja: abans de vendre la ploma Montblanc ha d’estar ben neta, més encara tractant-se d'una Edició Limitada. És important que la ploma transmeti garantia.

NOTA: descobreix com fer-ho a "Com netejar una ploma estilogràfica de segona mà".

7.- Preu de la "competència": la nostra recomanació és que naveguis per internet, a la recerca de la teva mateixa ploma i observis a quin preu s'està venent. Tracta de buscar en qualsevol de les plataformes de compra venda de segona mà existents. Tingues present que és més que recomanable posar un preu que sigui competitiu. No oblidis que el preu ha d'anar d'acord al seu estat de conservació.

8.- Anunci i fotos de qualitat: estàs tractant de vendre un article d'escriptura exclusiu i d'elevada qualitat, de manera que totes les accions destinades a la seva venda també han de ser-ho. Els anuncis (Títol i Descripció) han d'estar ben redactats, sense faltes d'ortografia i que donin una informació ben detallada de la ploma Montblanc Edició Limitada, així com el seu estat exacte de conservació. Heu d'especificar qualsevol petit defecte que presenti la ploma i especificar si disposa d'algun tipus d'accessori (caixa original, manuals, certificat autenticitat, ...). Així mateix, les fotografies haurà d'estar ben realitzades (bon enquadrament, bona il·luminació, ...) i la nostra recomanació és que les facis utilitzant un fons blanc perquè la ploma destaqui molt més.

9.- Facilita el pagament: actualment disposes d'infinitat de vies perquè el comprador pugui pagar-te (en efectiu, contra-reemborsament, PayPal, Transferència bancària, Xec bancari conformat, ...); per la qual cosa és important que no et limitis només a un parell i facilitis al màxim que puguin pagar-te.

Aprofitem per convidar-te a la nostra botiga online, on podràs vendre i comprar tot tipus de plomes estilogràfiques Montblanc de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i amb totes les garanties. A Renuevo disposem de més de 20 anys d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

A quin preu puc vendre una ploma Montblanc de segona mà?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.