Bolígrafs i plomes de segona mà

Bolígrafs i plomes de segona mà

Vols comprar un bolígraf o una ploma de segona mà ?. Ja coneixes els avantatges que vas a tenir venint a Re-Nuevo, la teva botiga de productes de segona mà?

En Re-Nuevo trobaràs una de les gammes més àmplies en bolígrafs i plomes de segona mà del mercat, de manera que segur que trobaràs la que més t'agradi o la més adequada a les teves necessitats. I a més, les podràs veure, tocar i provar tantes vegades com vulguis fins que quedis convençut de la teva elecció.

I si et sorgeixen dubtes mentre tries, pots acudir a l'equip de professionals de Re-Nou qui t'assessoraran i t'ajudaran en el teu millor elecció.

Si als pocs dies no estàs completament convençut de la teva compra, pots tornar a Re-Nou per canviar l'article o inclús, per tornar-lo, sempre que no hagin transcorregut més de quinze dies des de la data de la compra.

Passat aquest temps, també segueixes protegit per Re-nou, ja que tots els productes de segona mà que venem tenen un any de garantia que et donarà la solució davant algun problema inesperat que hagués pogut aparèixer.

I la millor avantatge són els preus: en Re-Nuevo tenim uns preus dels millors del mercat, veritables preus de productes de segona mà.

Vine a Re-Nuevo i comprova-ho!

A continuació et mostrem alguns exemples de plomes i polígrafos de segona mà que pots trobar en Re-Nuevo.
- Roller Montblanc amb caixa E194367
- Ploma Inoxcrom plata de llei amb erstuche i recàrregues E200361
- Roller Montblanc plaqué or ciitino E201031
- Bolígraf i llapis Cross E208541

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més plomes i polígrafos disponibles).

Si et disposes a comprar o vendre alguna ploma o bolígraf de segona mà, et recomanem llegeixis abans els consells dels nostres post que et poden ser molt útils en el teu transacció.

Consells per comprar una ploma o bolígraf MontBlanc

Ven o compra la teva bolígraf o ploma de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa.

No dubtis a contactar-nos a través de la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

Gràcies per la teva preferència.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.