Bolígraf o roller de segona mà. Quin triar?

Bolígraf o roller de segona mà. Quin triar?

Un dels dubtes més comuns dels nostres clients a l'hora de comprar un article d'escriptura, és sobre què han de triar: un bolígraf o un Rollerball.

Per això, en el post d'avui analitzarem quines són les principals diferències entre un bolígraf i un roller de segona mà, per tal ajudar-te a escollir el que més s'adapti a les teves necessitats.

DIFERÈNCIES ENTRE BOLÍGRAF I ROLLER

A l'hora de comprar un bolígraf (ballpoint) o un roller (Rollerball) al mercat de segona mà, pot ser que et sorgeixin dubtes i no sàpigues quin triar. I és que no només hauràs de tenir en compte el preu, sinó que hi ha marcades diferències entre ells i que hauràs de valorar per a una correcta elecció.

A continuació et mostrem les més importants:

La tinta

La composició de la tinta és diferent i per tant el resultant a l'hora d'escriure també serà diferent. Els bolígrafs disposen d'una tinta més espessa i viscosa que roman sobre el paper. En canvi, la tinta dels rollers bàsicament està composta per aigua o gel i és absorbida pel paper, donant-li un color més fosc (color semblant al d'una estilogràfica).

L'escriptura

Encara que puguin semblar similars, l'escriptura entre tots dos articles serà totalment diferent.

Un bolígraf de segona mà, al disposar d'una tinta molt més gruixuda, costa més d'arrossegar sobre el paper i la seva escriptura és més clara. A més permet variar la intensitat del traç realitzant més o menys pressió.

En canvi, el roller de segona mà, permet un millor lliscament sobre el paper, creant una escriptura molt més fina i suau.

Mecanisme de tancament

Una altra de les diferències la trobarem en el seu mecanisme de tancament. Els roller sempre tenen un caputxó per impedir que la tinta s'assequi. En canvi, els bolígrafs solen presentar algun tipus de mecanisme de tancament per gir o retràctil que fa que la punta queda protegida.

Esperem que aquests aclariments t'hagin estat d'utilitat. Trobaràs molts més consells al nostre blog, secció de "Escriptura".

Finalment, recorda que a Renuevo (Botiga de segona mà) estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'articles d'escriptura (bolígrafs, rollerballs, plomes estilogràfiques) de segona mà. Visita'ns i deixa't sorprendre pels nostres preus !.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Guia per comprar o vendre una ploma, boígrafo o Rollerball Montblanc

Comprar un bolígraf o roller de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.